Cancan

Victor Cornea, criticat pentru relația cu Andreea Bălan. „Sigur asta îți dorești?”

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Cornea criticat pentru relația cu Andreea Bălan. Sigur asta îți dorești
Deși artista primește multe aprecieri în mediul online, Victor Cornea a fost criticat pentru relația cu Andreea Bălan

Mai multe persoane l-au criticat pe Victor Cornea pentru relația cu Andreea Bălan. Deși viața nu i-a fost lipsită de greutăți, Andreea Bălan rămâne o figură emblematică a optimismului și a perseverenței. În ciuda problemelor de sănătate și a unui divorț mediatizat, artista își păstrează o atitudine pozitivă și un zâmbet permanent pe buze.

Chiar și în momentele dificile, Andreea a reușit să transforme experiențele negative în lecții de viață și să inspire admiratorii prin puterea sa interioară. Viața sa amoroasă a stârnit adesea interesul publicului, dar artista a reușit să gestioneze cu maturitate și discreție aceste aspecte intime.

Victor Cornea, criticat pentru relația cu Andreea Bălan

După un divorț mediatizat, Andreea Bălan a ales să fie discretă cu privire la viața sa amoroasă.

Noul iubit al Andreei este Victor Cornea, un jucător de tenis român din Sibiu, în vârstă de 29 de ani. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în diverse ipostaze romantice, iar artista a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

În timp ce mulți dintre fanii Andreei Bălan o susțin și o felicită pentru noua sa relație cu Victor Cornea, nu lipsesc nici criticile la adresa jucătorului de tenis.

Unii internauți consideră că diferența de vârstă dintre cei doi (Andreea are 39 de ani, iar Victor 29) este semnificativă, formulând comentarii negative referitoare la acest aspect. Alții critică cariera lui Victor Cornea, considerând că nu este suficient de cunoscut sau de realizat pentru a fi partenerul Andreei.

„Andreea e divorțată, cu 2 copii. E în proces cu Burcea (George Burcea, n.r.). Este o fire complicată, narcisistă, te va distrage de la cariera ta. În plus, nu mai poate face copii. Ar trebui să apeleze la o mamă surogat dacă vrea copii. Sigur asta îți dorești? Sau o păstrezi pentru nevoile trupești și pentru a fi mai cunoscut?”, este comentariul răutăcios de pe Instagram.

Ce spune Victor Cornea despre relația cu artista

Jucătorul de tenis Victor Cornea a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu Andreea Bălan. Într-o declarație recentă, Cornea a mărturisit că este „foarte îndrăgostit” de artistă.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună.

Cam atât despre partea emoțională (n.red. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere.

Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Deși artista primește multe aprecieri în mediul online, Victor Cornea a fost criticat pentru relația cu Andreea Bălan.

Adauga un comentariu