Cancan

Victor Slav are probleme de sănătate. Suspect de COVID, vedeta TV s-a prezentat la spital

Publicat: 01 apr. 2021
Victor Slav probleme de sănătate
Victor Slav deține un local într-o zonă selectă a Capitalei

Fostul prezentator TV Victor Slav acuză anumite probleme de sănătate și s-a prezentat la spital pentru a se testa la noul coronavirus. Acesta avea anumite simptome care l-au pus pe gânduri, mai ales că în ultima vreme intrase în contact cu multe persoane. Victor Slav urmează cât de curând să se lanseze într-o afacere, mai precis să deschidă un restaurant în Capitală.

Fostul băiat de la Meteo, Victor Slav, ar putea avea coronavirus, potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro. Vedeta TV s-ar fi prezentat de urgență, miercuri seară, la spital, pentru a fi testat, deoarece avea anumite simptome asociate bolii. Nu se știe, momentan, dacă a primit rezultatul și care este acesta.

Victor Slav, probleme de sănătate

Victor Slav ar putea fi inclus pe lista bolnavilor de coronavirus. Fostul prezentator de la Kanal D s-a prezentat de urgență, miercuri seară, la spital, deoarece ar avea simptome și ar fi cerut să fie testat. A stat ore în șir să aștepte rezultatul, dar momentan Victor Slav nu a comentat nimic pe seama acestui subiect.

Victor Slav este îngrijorat, deoarece în ultimele zile a luat contact cu lumea bună a Capitalei, pentru lansarea unei afaceri, mai exact, un restaurant. Victor Slav s-ar fi testat la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală. Pe rețelele de socializare ale acestuia nu apare nimic cu privire la o posibilă infectare.

„Da, Victor îşi va deschide propriul restaurant. A muncit foarte mult, este asociat cu un prieten foarte bun. Peste o lună o să dea drumul la treabă”, a spus un apropiat despre restaurantul lui Victor Slav, pe care l-a deschis acum, în plină pandemie.

Victor Slav nu mai apare la TV

Victor Slav a dispărut, în ultima vreme, din lumina reflectoarelor. Ultima emisiune pe care a prezentat-o la Kanal D a fost „Vulturii de noapte”. În cadrul acesteia, a avut ocazia să-și critice fosta soție.

„Bianca, mi-ai reproșat că nu îți fac suficiente complimente. Îți spun acum: ești frumoasă, ești înaltă, ești slabă, ești mama perfectă. Dar cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă. Tot pentru că ești fosta mea nevastă. De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea. Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă, pozează ca pentru VOGUE? Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, a spus Victor Slav în acea emisiune.

Victor Slav are o nouă relație

Totodată, și în plan sentimental îi merge bine lui Victor Slav. Acesta are o relație cu o tânără superbă, pe nume Ela, de un an și jumătate. VIctor spune că iubește și se simte iubit la rândul său.

„Sunt într-o nouă relație de un peste un an. Nu sunt genul de persoană ca să pun totul pe tavă. Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație, iubesc și sunt iubit”, a detaliat fostul prezentator.

În altă ordine de idei, rămâne de văzut dacă Victor Slav chiar are probleme de sănătate din cauza noului coronavirus.
Adauga un comentariu