Cancan

Victor Slav s-a mutat acasă la Selina, iubita lui. „Bat clopote de nuntă!”

Publicat: 01 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Slav s-a mutat acasă la Selina iubita lui. Bat clopote de nuntă
Victor Slav și Selina sunt din nou împreună după ce au stat despărțiți vreme de câteva luni

Victor Slav a renunțat la apartamentul în care stătea cu chirie și s-a mutat acasă la Selina, iubita lui, cu care s-a împăcat de câteva luni. Cei doi au fost despărțiți aproape jumătate de an, însă de ceva timp au revenit la sentimente mai bune. Mai mult, nu-i exclus ca în curând Victor Slav să o ceară în căsătorie pe Selina…

Victor Slav a dispărut de ceva vreme de pe micul ecran și, în ciuda faptului că a fost la negocieri la câteva posturi TV, inclusiv la PRO TV, fostul prezentator de la Meteo nu a revenit încă în lumina reflectoarelor. În tot acest timp însă, el și-a consolidat relația pe care o are cu Selina. Cei doi s-au împăcat în urmă cu câteva luni, după o despărțire ce părea a fi una definitivă.

Victor Slav s-a mutat acasă la Selina, iubita lui

Victor Slav a renunțat la apartamentul în care stătea cu chirie, și-a făcut bagajele și s-a mutat din nou în casa iubitei sale, Selina, cu care s-a împăcat în urmă cu câteva luni. Mai mult, cei doi își fac planuri de căsătorie! De altfel, ei au îmbrăcat deja rochia de mireasă, respectiv costumul de ginere, iar Cancan.ro are toate amănuntele.

„Victor s-a mutat iar la Selina. El nu mai are casa sa, după ce și-a vândut apartamentul pentru a-și deschide restaurantul care a dat însă faliment. Astfel că, așa cum a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu, el s-a mutat în apartamentul Selinei. Chiar dacă au stat ceva timp despărțiți, ei au ținut tot timpul legătura și s-au văzut atunci când au avut probleme personale.

Selina i-a fost alături când i-a murit tatăl, iar el nu a lăsat-o singură atunci când părintele ei a avut, de asemenea probleme de sănătate. Își fac planuri de căsătorie și chiar ar fi păcat să nu se întâmple asta. Au trecut prin multe împreună”, a declarat un apropiat al lui Victor Slav.

Cu ce se ocupă Victor Slav în prezent

În urmă cu o lună, Victor și Selina au „probat” deja costumul de mire și rochia de mireasă. Însă nu au făcut-o pentru propria nuntă, ci pentru un magazin de specialitate, care probabil le va oferi și ținuta atunci când vor face marele pas. În ceea ce-i privește pe cei doi, niciunul nu are în prezent un job permanent.

„Nici Victor, nici Selina, nu au în prezent un job fix. Azi au bani, mâine nu. În prezent, ei câștigă din contractele de imagine, pe care le au ca influenceri, pentru mai multe firme, și din afacerea cu parfumuri”, a adăugat sursa mai sus-citată.

Cei doi au fost despărțiți mai bine de jumătate de an, din septembrie 2022. Însă, au reluat relația la începutul verii, iar lucrurile par să se îndrepte într-o direcție bună. Oricum, cât au fost despărțiți, Victor și Selina și-au fost alături unul altuia când au trecut prin situații dificile.

Adauga un comentariu