Cancan

Victor Slav vrea să se căsătorească cu iubita lui. Prezentatorul este pregătit să devină din nou tată

Publicat: 06 dec. 2021
Victor Slav iubita
Victor Slav este pregătit să facă marele pas cu Selina, iubita lui

Fostul băiat de la Meteo, Victor Slav, formează în prezent un frumos cuplu cu iubita lui Selina, cei doi având o relație de mai bine de doi ani. În trecut, îndrăgitul prezentator TV a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale anului respectiv. Mai mult, Victor Slav și Bianca au împreună o fiică, Natalia Sofia, în vârstă de cinci ani. De curând, Victor a anunțat că dorește să se recăsătorească, ba chiar ar vrea să aibă și copii cu iubita lui Selina.

Victor Slav a debutat în televiziune în urmă cu mulți ani, făcându-se remarcat la rubrica Meteo, de la Pro TV. De-a lungul timpului a mai prezentat Frumusețe pe muchie de cuțit, tot la Pro TV, în prezent fiind la Kanal D. Aici a prezentat, împreună cu Cătălin Cazacu, emisiunea Vulturii de noapte, ba chiar, pentru o scurtă perioadă, în această toamnă, a fost amfitrionul celebrei emisiuni de fashion. Atunci, pentru o scurtă perioadă, el a apărut la cârma emisiunii Bravo ai stil, deoarece prezentatoarea Ilinca Vandici era bolnavă.

Victor Slav vrea să se căsătorească cu iubita lui

Victor Slav iubita
Victor Slav își dorește să se căsătorească cu iubita lui

Victor Slav și iubita lui Selina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Victor și blondina se înțeleg foarte bine iar lucrurile decurg cum nu se poate mai bine între ei. Așa că nu e de mirare că Victor și Selina și-au făcut planuri de viitor. Chiar dacă Victor a mai fost căsătorit, ba chiar a suferit și eșecuri sentimentale, acum el se simte pregătit să ajungă din nou în fața altarului.

Prezentatorul în vârstă de 41 de ani se consideră un familist convins, acest aspect fiind unul dintre cele mai importante pentru el. Deși nu a programat până acum nimic în viață, nici căsătoria anterioară, dar nici venirea pe lume a copilului, acum este pregătit pentru marele pas. Astfel, el lasă lucrurile să vină de la sine, fără a pune presiune prea mare pe el sau pe iubita lui Selina.

„Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am mai spus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată, niciodată. Nu am exclus acest lucru. Nu putem știi ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară”, a dezvăluit Victor Slav.

Cum a decurs căsătoria cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fiică

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut o căsnicie destul de complicată. Reamintim că blondina a plecat la Paris cu fostul ei iubit, Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav. Cu toate acestea, Victor și Bianca au continuat să aibă o relație chiar și după finalizarea divorțului. În plus, ei au ales să facă un copil. Cei doi au împreună o fetiță, Sofia Natalia, care a rămas în custodia Biancăi. Mai mult, Bianca Drăgușanu a afirmat în repetate rânduri că cea mai fericită căsnicie a sa este cea pe care a avut-o cu Victor Slav.

În prezent, Victor Slav se declară foarte norocos, deoarece Selina, iubita lui, îl completează perfect și nu îl stresează deloc. Prezentatorul spune că a găsit la Selina tot ce avea nevoie și se declară un bărbat fericit. Acesta mai spune că Selina îi este mereu alături și iubita lui l-a sprijinit în tot ce a făcut.

Adauga un comentariu