Cancan ultimă oră

Victor Socaciu, condus pe ultimul drum. Care a fost ultima dorință a artistului

Publicat: 30 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Victor Socaciu condus pe ultimul drum. Care a fost ultima dorință a artistului
Victor Socaciu va fi înmormântat la Cornu și nu la cimitirul Bellu, așa cum se aștepta tată lumea. Se pare că dorința a fost chiar a artistului, iar familia a respectat-o întocmai

Victor Socaciu va fi înmormântat la Cornu și nu la cimitirul Bellu, așa cum se aștepta tată lumea. Se pare că dorința a fost chiar a artistului, iar familia a respectat-o întocmai.

Moartea fulgerătoare a lui Victor Socaciu a venit ca un trăsnet, căci nimeni nu se aștepta la o astfel de veste cumplită. Nici familia, nici prietenii, nici fanii săi. Se știa că artistul este bolnav, dar afecțiunea renală de care suferea nu părea să fie atât de gravă încât să-i curme viața.

Din păcate, la 27 decembrie, între Crăciun și Revelion, Victor Socaciu s-a stins pe un pat de spital din București. Iar joi, 30 decembrie el va fi condus pe ultimul drum.

Ultima dorință a artistului

Slujba de înmormântare va avea loc, joi, 30 decembrie, ora 12.00, la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, din localitatea Cornu de Jos, Prahova, a anunțat fiica sa, Ana Maria Socaciu deși familia ar fi vrut să- înmormnteze în cimitirul Bellu din București.

Soția regretatului artist, Brândușa simion, a mărturisti că aceasta a fost ultima dorință a artistului. „Asta a fost ultima lui dorință, Cornu a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a spus Brândușa Simion, soția sa.

Victor Socaciu a fost răpus de boală și s-a stins lăsând un gol imens în inimile tuturor celor care îl cunosc, îl iubesc și îl apreciază. S-a confruntat cu multe probleme de sănătate. A suferit un transplant renal, avea diabet și fusese bolnav și de Covid.

De ce a murit Victor Socaciu

Soția lui Victor Socaciu a declarat, marți, că soțul său a mers la spital pentru a face un drenaj din cauză sindromului post-COVID și că avea acumulări la plămâni. Și fiica acestuia a precizat că ”s-a ales cu pleurezie de pe urma COVID”. Familia a mulțumit însă medicilor pentru efortul făcut și a precizat că nu va acuza conducerea spitalului.

Cântărețul de folk Victor Socaciu (68 de ani) a murit luni. El a fost infectat cu COVID în luna aprilie, însă potrivit familiei a făcut o formă medie și a răspuns bine tratamentului.

Adauga un comentariu