National

Violeta Alexandru, după ce s-a infectat cu noul coronavirus: „Atenţie, distanţă faţă de cel cu care vorbeşti, mască de protecţie şi mare, mare atenţie!”

Publicat: 30 nov. 2020
Violeta Alexandru își așază masca pe față
Ministrul Muncii Violeta Alexandru

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, s-a infectat cu noul coronavirus, însă de atunci a trecut ceva timp. Acum, ea se simte bine, lucrează de acasă și avertizează pe toată lumea să se ferească mereu și să păstreze distanța față de cei din jur: „Atenţie, distanţă faţă de cel cu care vorbeşti, mască de protecţie şi mare, mare atenţie!”. Ea declară că a avut grijă și a respectat toate măsurile de protecție, însă chiar și așa s-a infectat, probabil din cauza imunității, care „nu a fost chiar în cea mai bună formă”.

„Am folosit toate măsurile de protecţie, în ceea ce mă priveşte înclin să cred că imunitatea mea nu a fost chiar în cea mai bună formă, în sensul în care am muncit foarte mult, mi-a fost destul de greu şi obositor şi, ca atare, sunt convinsă că pe fond de oboseală ceva s-a întâmplat, pentru că măsurile de protecţie mi le-am luat”, a declarat ministrul Muncii, luni seară, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Plus.

Ministrul a relatat că în primele zile nu a avut niciun simptom, însă după scurt timp a constat că și-a pierdut ușor gustul și mirosul.

„Am un singur mesaj: atenţie, distanţă faţă de cel cu care vorbeşti, mască de protecţie şi mare, mare atenţie! Le spun tuturor că nu este de glumit şi că trebuie să fie foarte, foarte atenţi în continuare”, a adăugat ministrul Muncii.

Ministrul Muncii a anunțat pe o pagină de socializare că este infectată

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat joi, 19 noiembrie, pe pagina sa de Facebook că este infectată cu virusul SARS-CoV-2.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului“, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Violeta Alexandru: „Sunt și voi rămâne activă“

Ministrul Muncii a punctat că de acasă va avea mai mult timp la dispoziție pentru a trece prin toate evaluările și verificările pe care le-a cerut instituțiilor pe care le coordonează.

„Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Sunt și voi rămâne activă.

Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat”, a mai scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Adauga un comentariu