Actualitate

Violeta Bănică nu-i consideră frați vitregi pe Radu Ștefan și Alexandru. Cei trei se înțeleg de minune

Publicat: 15 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Violeta Bănică nu-i consideră frați vitregi pe Radu Ștefan și Alexandru. Cei trei se înțeleg de minune
Violeta, fiica Andreei Marin

Singura fiică a Andreei Marin, Violeta Bănică, are o relație foarte apropiată cu cei doi frați vitregi, chiar dacă toți au mame diferite. Mai mult, mama Violetei precizează că între cei trei nici măcar nu există conceptul de frați vitregi. Totodată, ori de câte ori au ocazia, cei trei petrec mult timp împreună, ba chiar și unele vacanțe.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr și-au început povestea de dragoste în anul 2005, când artistul era deja tatăl unui băiat – Radu Ștefan Bănică. Ei au format unul dintre cele mai urmărite și mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc, însă, din nefericire, relația lor s-a terminat cu un divorț urât. Însă cei doi au rămas veșnic legați datorită fiicei lor, Violeta. Mai mult, la câțiva ani după divorțul de Andreea Marin, actorul devenea tată pentru a treia oară.

Chiar dacă sunt destul de rare ocaziile în care vorbește despre fiica ei, atunci când o face Andreea Marin radiază de fericire și mândrie. Zilele trecute, vedeta și-a deschis sufletul și a povestit despre relația dintre Violeta și cei doi frați ai săi. De asemenea, fosta Zână a Surprizelor a spus și ce cuvânt o nemulțumește cu privire la familia sa.

Ce relație are Violeta Bănică cu cei doi frați

Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a făcut o dezvăluire neașteptată. Vedeta a încercat mereu, cât a putut, să o ferească pe Violeta Bănică de lumina reflectoarelor, vorbind destul de rar despre ea. Și totuși, ea a acceptat să vorbească acum despre un aspect important. Andreea Marin a mărturisit că fiica sa, Violeta, se înțelege foarte bine cu frații din partea tatălui, Radu Ștefan și Alexandru. Totodată, ea a explica și de ce „vitreg” este un cuvânt ce nu poate fi folosit în cazul celor trei copii ai lui Ștefan Bănică Jr.

„Nu sunt vitregi. Noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua, pe care nu pot numi mamă vitregă, pentru că acest termen are așa, o conotație negativă și nu e cazul”, a declarat prezentatoarea TV potrivit Impact.ro.

Andreea Marin a ales să trăiască frumos

Cu toate că a trecut prin trei mariaje, iar acum are o nouă relație, Andreea Marin a mărturisit că trăiește fără regrete. Și aceasta deoarece a făcut mereu ceea ce a simțit că este bine pentru ea și a ajuns să înțeleagă că sunt oameni care apar în viața ta nu ca să rămână întreaga viață alături de tine. Ei apar doar ca să lase ceva punctual, dar la fel și tu în viața lor.

„Anumite persoane rămân în căsnicii care nu merg. Eu am ales să trăiesc frumos. Părerea mea este că trebuie să fii sincer și cu tine, și cu celălalt, să vezi dacă drumul poate continua pe aceeași cale sau nu, și e mai bine să trăim separat. Nu am nici cel mai mic regret. Am făcut exact ce trebuia și deciziile au fost ale mele”, a spus Andreea Marin.

În altă ordine de idei, Violeta Bănică are o relație foarte strânsă cu cei doi frați, dar în special cu Radu Ștefan Bănică, dată fiind și vârsta apropiată a celor doi.

Adauga un comentariu