Actualitate

Virgil Ianţu își deschide restaurant în Bucureşti! „E visul meu şi al prietenilor mei!”

Publicat: 26 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Virgil Ianţu își deschide restaurant în Bucureşti E visul meu şi al prietenilor mei
Prezentatorul TVR Virgil Ianţu își deschide restaurant în Bucureşti

Prezentatorul TVR Virgil Ianţu își deschide restaurant în Bucureşti. Va fi un restaurant în stil italian, cu muzică live, pe care îl va deschide alături de mai mulţi prieteni apropiaţi.

Virgil Ianţu își deschide restaurant în Bucureşti

Virgil Ianțu are o carieră de succes în televiziune, dar acesta își dorește să aibă succes și în afaceri. Tocmai de aceea, prezentatorul de la TVR a anunțat într-un mesaj pe Facebook, zilele trecute, că își deschide în București un restaurant, care va purta numele Sciccheria Rosetti.

„Va fi mai mult decât un restaurant. E visul meu şi al prietenilor mei parteneri sau apropiati, de a avea un loc al nostru în care să radem, să ascultăm o muzică pe gustul nostru şi să ne relaxam. Sciccheria Rosetti poate deveni şi locul tău şi al prietenilor tăi. Vom avea şi muzică live şi o atmosferă caldă şi relaxată. O să vă placă. Vă aşteptăm cu drag începând cu 27 ianuarie!”, a scris Virgil Ianţu pe Facebook.

Virgil Ianțu a spus că își dorea tot timpul ceva mai mult, un loc în care să te simţi relaxat, fără masca publică.

„De câţiva ani mă tot gândesc la asta, dar era nevoie şi de cineva cu experienţă şi care se şi pricepe la asta. Un restaurant e un business foarte frumos, dar extrem de complicat dacă vrei să te ridici la un anumit nivel. De-a lungul timpului am avut ocazia să intru în multe locuri care mi-au plăcut, dar îmi doream tot timpul ceva mai mult, un loc în care să te simţi relaxat, fără masca publică pe care o au oamenii în public, un loc în care să te întâlneşti cu prietenii, cu familia, un spaţiu elegant, dar cald şi primitor”, a menționat Virgil Ianțu.

Cine va cânta la restaurantul lui Virgil Ianțu

Întrebat despre artiștii care vor performa în restaurantul lui, Virgil Ianțu, care a povestit în trecut despre relația cu Andreea Raicu, a zis că își dorește o atmosferă ca în Italia.

„Vom avea ca invitaţi artişti diferiţi, potriviţi pentru atmosfera unui astfel de restaurant de la noi şi din Italia”, a menționat Virgil Ianțu.

Ulterior, omul de televiziune a precizat că restaurantul său în stil italian va avea tot felul de preparate.

„Stilul e italian, cu influenţe siciliene. Vom avea un meniu pentru toate gusturile, din toate punctele de vedere”, a mai explicat Virgil Ianțu.

De numele lui Virgil Ianțu, se leagă emisiuni celebre în istoria televiziunii românești, precum „Copiii spun lucruri trăsnite” și „Vrei să fii miliardar”/„Vrei să fii milionar?”. Despre timișorean se știe mai puțin faptul că, urmând cursurile Universității Naționale de Muzică din București, a fost admis în Corul Madrigal. Apoi a cântat în grupul „The Fifties”, unde principalul solist era Ștefan Bănică junior.

„Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă. Arăt doar cât trebuie să arăt. Nu am o viață spectaculoasă, nu sunt interesant. Mă simt bine acasă, mă simt bine la prieteni acasă”, a susținut Virgil Ianțu, care își deschide restaurant în Bucureşti.

Comentarii
  • Masonul Virgilica deschide o cantina poreclita italiana cu haleala exclusivista, cu muzicanti lautari sperind sa vina toata Marea Loja masonica sa il umple de valoare !, no sa fie !, din cauza crizei financiare globale se inchid mari restaurante italiane detinute de ITALIENI celebri cu renume si traditii de zeci de ani din SUA pina in Germania si din Franta , Anglia pina chiar Italia !, sa gasit Virgilica sa intre in bucatarie sa dea un tun financiar !, o sa piarda banii zdravan dar o sa cistige experienta care nu o are

Adauga un comentariu