Cancan ultimă oră

Vlad Gherman a făcut un anunț printre lacrimi. Care este motivul pentru care actorul s-a afișat plângând

Publicat: 04 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlad Gherman a făcut un anunț printre lacrimi. Care este motivul pentru care actorul s-a afișat plângând
Care este motivul pentru care Vlad Gherman s-a afișat plângând

Vlad Gherman este întotdeauna activ pe conturile de socializare. Actorul și-a surprins urmăritorii cu o dezvăluire neașteptată pe canalul său de Youtube.Vedeta s-a filmat într-o ipostază care i-a alarmat pe mulți.

Vlad plângea și își ștergea lacrimile cu un șervețel. A anunțat că are un program foarte încărcat și că din cauza numărului mare de proiecte nu mai are timp liber. Drept urmare, vestea tristă este că va lua o pauză de la vlogurile de pe Youtube.

,,Lăsând gluma, ideea e că am prea multe haine de întins, prea multe haine de spălat, prea multe așternuturi de aranjat, prea multe pisici de mângâiat. Lăsând gluma la o parte, nu înseamnă că vreau să renunț și să mă las de Youtube definitiv, înseamnă că în ultima perioadă am făcut tot felul de lucruri pe care nu am putut să le împărtășesc cu voi.”, a spus Vlad Gherman în ultimul vlog postat.

Care este motivul pentru care Vlad Gherman s-a afișat plângând

După ce și-a speriat fanii cu apariția șocantă, Vlad Gherman a mărturisit care este de fapt motivul din spatele lacrimilor. Actorul este alergic la părul de pisică. Mai precis, la motanul Moț, pe care el și iubita lui, Oana Moșneagu, l-au adoptat cu câteva săptămâni în urmă.

„Da, fraților, este cea mai tristă veste pe care trebuie să v-o dau. Plânge pentru că… am alergie, am nasul înfundat, pentru că am o rinită alergică și sunt alergic la Moț (n. red. motanul lui). E foarte greu să ai o pisică pe care o iubești de mori, dar să strănuți lângă ea non-stop.”, a mărturisit vedeta pe contul de socializare.

Vlad Gherman a mai făcut un anunț important: „Oana și cu mine așteptăm un…”

În continuare, Vlad a dorit să își țină fanii în suspans. Declarația pe care a făcut-o nu a fost însă ceea ce se așteptau cei care îl urmăresc. Vedeta a anunțat că nu va mai posta pe Youtube pentru că el și Oana nu mai au idei interesante.

,,În fine. Fraților, nu este un clickbait ceea ce v-am spus mai devreme, ci este adevărul. Ideea e că, pur și simplu, e adevărat, mă las de Youtube, dar asta pentru că Oana și cu mine așteptăm un… un conținut mai bun pentru canalul ăsta. Nu mai avem idei (râde). Lăsând gluma, ideea e că am prea multe haine de întins, prea multe haine de spălat, prea multe așternuturi de aranjat, prea multe pisici de mângâiat. Lăsând gluma la o parte, nu înseamnă că vreau să renunț și să mă las de Youtube definitiv, înseamnă că în ultima perioadă am făcut tot felul de lucruri pe care nu am putut să le împărtășesc cu voi. Din fericire, sunt lucruri pe care le veți afla în curând, dar sunt lucruri despre care nu pot vorbo acum. Îmi ocupă foarte mult timp aceste lucruri și îmi rămâne puțin timp pentru mine”, a spus Vlad Gherman în ultimul vlog postat pe Internet.

Adauga un comentariu