Sporturi

Vlad Pătrăuş, de la ACS Power Box, obţine medalia de aur la Campionatul Naţional de Cadeţi 2022 . Iaşul a ajuns din nou pe podium la competiţia din Craiova

Publicat: 29 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlad Pătrăuş de la ACS Power Box obţine medalia de aur la Campionatul Naţional de Cadeţi 2022 . Iaşul a ajuns din nou pe podium la competiţia din Craiova
Vlad Pătrăuş a obitnut medalia de aur la categoria 63 de kg, la Campionatul Naţional de Cadeţi 2022 din Craiova ce a avut loc în perioada 24-30 octombrie.

Pugilistul Vlad Pătrăuş, de la clubul ACS Power Box, a reuşit să obţină medalia de aur la Campionatul Naţional de Cadeţi 2022 din Craiova. După o serie de meciuri spectaculoase, sportivul a reuşit să învingă în finală prin OKP pe Simionescu Florin Denis, din Piteşti. Alături de câştigătorul categoriei de 63 de kg a participat şi Iulian Mangalgiu, ambii sportivi fiind antrenaţi de Radu Alex Romanţov.

De asemenea, clubul C.S Dumești, proaspăt înființat, a participat cu doi sportivi, Panainte Razvan, care a obţinut medalia de argint, şi Murgoci Andrei, care a obţinut medalia de bronz. Clubul sportiv Next Level a participat la competiţie cu sportivul Terente Răzvan, iar Vasiliu Patric, de la Box Club CSM Iaşi, a obţinut şi el medalia de bronz.

Vlad Pătrăuş, de la ACS Power Box, obţine medalia de aur la Campionatul Naţional de Cadeţi 2022

Vlad Pătrăuş a obitnut medalia de aur la categoria 63 de kg, la Campionatul Naţional de Cadeţi 2022 din Craiova ce a avut loc în perioada 24-30 octombrie.

Cu un parcurs spectaculos, sportivul de la ACS Power Box, antrenat de Radu Alex Romanţov, a reuşit să se impună în mod clar în toate meciurile.

În finala competiţiei acesta a boxat împotriva sportivului Simionescu Florin Denis, din Piteşti pe care a reuşit să îl învingă prin OKP.

„Țin să-i mulțumesc în primul rând domnului antrenor Radu Alex Romantov și tuturor oamenilor de acasă ce au fost alături de mine. Sunt extrem de mulţumit de rezultatul obţinut şi vreau să nu mă opresc aici. Prin multă muncă şi dăruire, alături de maestrul meu, vreau să demonstrez în continuare de ceea ce sunt în stare”, a declarat la finele competiţiei Vlad Pătrăuş.

Antrenorul Radu Alex Romantov se declară mulţumit de rezultatele obţinute şi spera ca în viitor să aducă cât mai multe medalii la Iaşi.

„Sunt mulţumit de parcursul avut în această competiţie de către sportivii mei deşi unele decizii au fost nedreptete. Pentru moment îmi doresc să demonstrez tuturor faptul că prin multă muncă şi seriozitate se pot obţine rezultate mari chiar şi la un club privat. Îi felicit încă o dată şi îmi doresc ca împreună să reuşim să obţinem cât mai multe medalii”, a declarat Radu Alex Romanţov.

În perioada 24-30 octombrie, la Craiova, a avut loc Campionatul Naţional de Cadeţi la box unde sportivii din Iaşi au reuşit să obţină o serie de rezultate pozitive şi au ajuns pe podium.

Adauga un comentariu