International

Vladimir Putin a fost înjurat chiar în limba rusă de reprezentanta Poloniei la Consiliul Europei

Publicat: 17 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vladimir Putin a fost înjurat chiar în limba rusă de reprezentanta Poloniei la Consiliul Europei
Iwona Arent, reprezentanta Poloniei la Consiliul Europei, l-a înjurat, în limba rusă, pe liderul de la Kremlin

După ce Vladimir Putin a decis să atace Ucraina, în urmă cu trei săptămâni, tot mai multe persoane au transmis mesaje extrem de dure pentru președintele Rusiei.

Iwona Arent, reprezentanta Poloniei la Consiliul Europei, l-a înjurat, în limba rusă, pe liderul de la Kremlin. Iată discursul ținut de aceasta. Vladimir Putin a atras multe antipatii, după ce a decis să atace Ucraina.

Tot mai multe persoane i-au transmis mesaje dure liderului de la Kremlin

Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin criminal de război, pentru prima dată. De asemenea, și reprezentata Poloniei la Consiliul Europei a folosit cuvinte dure.

Iwona Arent a ținut tot discursul său în engleză, la ședința plenară extraordinară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei din 15 martie, iar la final i-a transmis câteva cuvinte în rusă conducătorului rus. Iată ce i-a spus aceasta.

Vladimir Putin a fost înjurat de reprezentanta Poloniei la Consiliul Europei

În fața delegaților participanți la ședința plenară extraordinară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei din 15 martie, Iwona Arent a ținut un discurs despre excluderea Rusiei din organizația internațională. Acțiunile lui Vladimir Putin au fost condamnate de comunitatea internațională pe scară largă.

Totodată, reprezentanta Poloniei la Consiliul Europei a criticat invazia asupra Ucrainei, dar i-a transmis și liderului de la Kremlin un mesaj extrem de dur. Mai exact, femeia l-a înjurat, în limba rusă, după ce tot discursul ei a fost ținut în limba engleză.

„Mâna justiției te va ajunge și pe tine” și „Putin, idi na*ui!’ (n.r. – Du-te-n ****)”, a spus Iwona Arent.

Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin criminal de război

Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin „criminal de război’, pentru prima dată. Președintele SUA l-a descris astfel pe liderul de la Kremlin miercuri, 16 martie, în vreme ce pleca de la un eveniment de la Casa Albă.

„E un criminal de război’, i-a răspuns președintele Joe Biden unei jurnaliste care îi adresase o întrebare.

 

Adauga un comentariu