Cancan

Vlăduța Lupău, pusă la punct de bunica ei. „Nu este bine pentru că ţie îţi faci rău”

Publicat: 25 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău pusă la punct de bunica ei. Nu este bine pentru că ţie îţi faci rău
Vlăduța Lupău a fost sfătuită de bunica ei să se concentreze mai mult asupra familiei decât pe cariera artistică

Îndrăgita artistă de muzică populară și de petrecere Vlăduța Lupău a fost pusă la punct, recent, de bunica ei, fiind dată de gol de soțul ei. Se pare că totul ar avea legătură cu viața profesională a interpretei care îi încurcă planurile în ceea ce privește viața de familie. Oricum, Vlăduța se poate considera o femeie foarte norocoasă și fericită totodată, chiar dacă din viața ei lipsește un copil.

Vlăduţa Lupău se numără printre cele mai iubite artiste din România. Cântăreaţa a fost recent în vizită la bunica sa, alături de partenerul său de viață, iar discuţia pe care au purtat-o cu aceasta este savuroasă. Adrian Rus, soţul Vlăduţei, a filmat momentul şi l-a împărtăşit cu fanii pe reţelele de socializare.

Vlăduța Lupău, pusă la punct de bunica ei

Vlăduţa Lupău are o relaţie specială cu bunica sa. Extrem de apropiată de cea care a făcut-o mare, artista îi poartă un respect deosebit acesteia. Recent, cântăreaţa i-a făcut o vizită bunicii împreună cu partenerul său. Printre multe lucruri discutate, femeia a ţinut neapărat să îi dea nepoatei sale câteva sfaturi despre viaţă. Bunica vedetei, destul de serioasă în ceea ce spune, a încercat să o înveţe pe şatenă să îşi schimbe puţin comportamentul pentru că altfel își va face mai mult rău decât bine. În acelaşi timp, femeia a ţinut să îl aprecieze pe soţul artistei despre care a avut numai cuvinte de laudă.

Viaţa asta e şi bună, şi rea. Mai mult rea decât bună că asta e viaţa de pe Pământ. Lui Adrian nu trebuie să îi spun, că Adrian eu îl văd un bărbat liniştit şi un bărbat la locul lui. Tu eşti o sărită. Aşa este… Tu eşti o sărită şi nu e bine. Nu este bine pentru că ţie îţi faci rău. Vouă vă trebuie o familie, vouă vă trebuie linişte şi pace. Întotdeauna mă rog, Dumnezeu Sfântul să vă dea o căsnicie binecuvântată”, a spus bunica Vlăduţei Lupău.

Vlăduța și Adrian își doresc un copil

Vlăduţa este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară și de petrecere și se bucură de un real succes. Vedeta în vârstă de 30 de ani este căsătorită cu portarul de fotbal Adrian Rus şi a declarat de multe ori că ar vrea să aibă o familie numeroasă. Și chiar dacă artista iubeşte foarte mult copiii, momentan ea se poate bucura deocamdată de nepoţi. Cel mai mic membru al familiei mărite este fetiţa fratelui ei. Aceasta a fost botezată chiar de cătreartistă şi îi poartă numele – Ayana Vlăduţa Lupău. Oricum, cântăreaţa este topită după ea şi regretă faptul că nu se văd prea des.

Îmi doresc să devin mamă, sigur că da, însă când o vrea Dumnezeu. Până atunci, mă bucur de nepoţi. Am o nepoţică, care îmi este şi finuţă, se numeşte tot Vlăduţa Lupău, este fetiţa fratelui meu. Un costum popular a rămas la ea. Când o să crească mai mare, o să trebuiască să le împărţim pe toate. Vlăduţa este pentru prima oară la televizor. Mi-ar plăcea să cânte, dar nu aş insista. Orice ar face, eu o s-o ajut şi o să îi fiu alături întotdeauna. Este ca şi copilul meu, doar că nu ne întâlnim prea des”, a precizat Vlăduța Lupău.

În altă ordine de idei, Vlăduța Lupău, care a fost pusă la punct de bunica ei, și-ar dori să aibă cu soțul ei doi copii.

Adauga un comentariu