BZI LIVE

LIVE VIDEO – Vor creşte preţurile la alimente sau vom asista la o criză alimentară? Discuţie cu Emil Teofil Bălteanu, președintele Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Iaşi – FOTO

Publicat: 11 nov. 2020

Joi, 12 noiembrie 2020, începând cu ora 11:00, va fi prezent în studioul BZI LIVE Emil Teofil Bălteanu, președintele Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice (ACCPT), din Iași. Vom asista la o creștere a preţurilor la alimentele produse din grâu, floarea soarelui sau porumb, urmează o criză alimentară, ca efect al secetei și pandemiei de Covid-19? Specialistul va discuta și despre subvențiile pentru fermierii afectați de secetă din acest an, unde ajunge producția de cereale și plante tehnice din Iași dar și ce probleme ale fermierilor trebuie soluționate rapid.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu