Local

Vremea în Iași, în perioada 28 februarie-6 martie 2022. Șanse de precipitații în prima săptămână de primăvară

Publicat: 28 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vremea în Iași în perioada 28 februarie-6 martie 2022. Șanse de precipitații în prima săptămână de primăvară
ANM a arătat că vremea în Iași, în perioada 28 februarie-6 martie 2022, va fi în general închisă, cu valori de până la 3-4 grade Celsius în termometre

Vremea în Iași, în perioada 28 februarie-6 martie 2022, va aduce valori de câteva grade Celsius în termometre, cu șanse ridicate de precipitații sub formă de ninsoare

Prima săptămână de primăvară calendaristică va aduce la Iași o vreme închisă, cu șanse destul de ridicate de precipitații. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru această perioadă care cuprinde valori apropiate de normalul termic al perioadei. Totuși, în această perioadă sunt anunțate precipitații sub formă de ninsoare. Cel puțin, în prima parte a săptămânii, vremea la Iași va fi mai mult închisă.

Vremea în Iași, în perioada 28 februarie-6 martie 2022

Astăzi, 28 februarie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de reduse. Spre seară, vremea va fi închisă, vântul va sufla moderat, iar șansele de precipitații vor fi reduse.

Mâine, 1 martie 2022, vremea va fi închisă. Prima zi de primăvară calendaristică va aduce valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 0 grade Celsius. Vântul va sufla în rafale, pot apărea chiar precipitații sub formă de ninsoare. Spre seară, vremea se va menține închisă, șansele de precipitații vor fi ridicate, în timp ce vântul va continua să sufle în rafale.

Vreme închisă la mijlocul săptămânii

Miercuri, 2 martie 2022, vremea va fi în continuare închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 0 grade Celsius și o maximă de 1 grad Celsius. Vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Pot apărea precipitații sub formă de ninsoare. Spre seară, vântul va sufla în rafale, în timp ce șansele de precipitații se vor menține ridicate în continuare. Vremea se va menține în nota celei din săptămâna anterioară, conform ANM. Joi, 3 martie 2022, ieșenii ar putea avea parte din nou de precipitații sub formă de ninsoare. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 2 grade Celsius.

Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Șansele de ninsoare se vor menține și spre seară, în timp ce vântul va sufla moderat.

Cum va fi vremea spre finalul săptămânii, în Iași?

Vineri, 4 martie 2022, vremea la Iași va fi în general închisă, cu valori cuprinse între o minimă de minus 1 grad Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi mai mult acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai scăzute. Spre seară, vremea va fi închisă, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce umiditatea aerului va fi ridicată. Sâmbătă, 5 martie 2022, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă.

Vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 4 grade Celsius și o maximă de 3 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, șansele de precipitații fiind ceva mai scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Valori de 4 grade Celsius în ultima zi a săptămânii

Duminică, 6 martie 2022, vremea se va menține închisă în municipiul Iași. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 4 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi scăzute. Spre seară, vremea se va menține închisă, în timp ce vântul va continua să sufle slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ridicată. Vremea în Iași, în perioada 28 februarie-6 martie 2022, va fi ceva mai rece față de perioada similară din anul precedent.

Adauga un comentariu