Cancan

Vulpiţa şi Viorel, prinşi de poliţişti la ora 1:00 noaptea, fără declaraţii de propria răspundere. Cum a reacţionat poliţistul când i-a recunoscut

Publicat: 14 ian. 2021
vulpita si viorel pe canapea la acces direct
Vulpiţa şi Viorel au fost prinşi de poliţişti la ora 1:00 noaptea fără declaraţii de propria răspundere

Soţii Stegaru au comis-o din nou. Vulpiţa şi Viorel au fost prinşi de poliţişti la ora 1:00 noaptea fără declaraţii de propria răspundere. În urma faptelor, cei doi s-au ales cu o amendă consistentă. Viorel Stegaru s-a arătat extrem de nemulţumit de sancţiunea primită şi chiar i-a ameninţat pe poliţişti.

Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, când Vulpiţa şi Viorel au fost surprinşi plimbându-se prin localitatea Murgeni, într-o maşină alături de alte două persoane.

Vulpiţa şi Viorel, prinşi de poliţişti fără declaraţii de propria răspundere

Vulpiţa şi Viorel au ieşit în afara legii şi au fost sancţionaţi de către autorităţi. Cei doi au fost prinşi încălcând măsurile impuse pe timp de pandemie şi s-au ales fiecare cu câte o amendă de zile mari.

Noapte cu ghinion pentru soţii Stegaru. Cei doi ar fi intrat în atenţia poliţiştilor pentru că nu au respectat regulile privind circulaţia pe timp de noapte şi au dat nas în nas cu poliţiştii. În noaptea de marţi spre miercuri, pe la orele 01:00, Vulpiţa şi Viorel au fost surprinşi plimbându-se prin localitatea Murgeni, într-o maşină alături de alte două persoane.

Neşansa a făcut ca plimbare nocturnă să fie întreruptă de poliţiştii din judeţul Vaslui, care au oprit autoturismul în care se aflau cei doi. După o scurtă verificare, poliţiştii au constatat că Vulpiţa şi Viorel nu aveau o declaraţie pe proprie răspundere, care să justifice motivul deplasării, aşa că au fost amendaţi.

Viorel Stegaru, revoltat de sancţiunea primită

Escapadă nocturnă i-a costat pe soţii Stegaru. Poliţiştii le-au dat fiecăruia, atât lui Viorel, cât şi Vulpiţei câte 1.000 de lei amendă şi i-au atenţionat să nu mai repete greşeala. Celelalte două persoane ce se aflau în maşină nu au fost sancţionate, pentru că aveau documentele necesare, care să motiveze deplasare.

Capul familiei Stegaru s-a arătat extrem de nemulţumit de sancţiunea primită şi chiar i-a ameninţat pe poliţişti. În stilul caracteristic, Viorel s-a revoltat şi a declarat că situaţia nu o să rămână aşa.

„Lasa că rezolv eu treaba altfel”, ar fi spus, Viorel, potrivit vremenoua.ro.

Până „rezolva” Viorel problema, cei doi sunt buni de plată şi trebuie să scoată din buzunar 2.000 de lei. Cel mai probabil soţii Stegaru şi-au învăţat lecţia şi o să aibă mai multă grijă de acum şi o să renunţe la plimbările nocturne.

Vulpiţa şi Viorel Stegaru au ajuns în Parlament

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpiţa şi Viorel au fost personajele anului 2020. Fără şcoală, cei doi soţi din Blăgeşti au ajuns în Capitala şi au început să se creadă vedete, animaţi fiind de echipa emisiunii Acces Direct, care le-a oferit numeroase şanse de a munci şi de a câştiga bani.

Deşi li s-au oferit şanse nenumărate de a avea un trai decent şi de a munci că doi oameni normali, Vulpiţa şi Viorel prefera să fie în continuare doi leneşi şi să creadă că totul le pică din cer.

Ceea ce nu mulţi oameni ştiu este faptul că Vulpiţa şi Viorel au ajuns în Parlament, ajutaţi fiind de echipa emisiunii Acces Direct. Viorel Stegaru, care nu muncise nici jumătate de an la un serviciu cu carte de muncă, avea de discutat „chestiunea subvenţiilor pentru proprietarii de teren”, cu însuşi preşedintele comisiei pentru agricultură. Momentul difuzat la TV a ridiculizat instituţia Parlamentului, iar situaţia a stârnit valva.

„Nu am ştiut cine sunt, că nu mă uit la acea emisiune. Am zis că sunt nişte oameni, care au nevoie de un sfat şi i-am primit. Nu am vrut circ la televizor, habar nu am avut care e situaţia lor”, s-a scuzat parlamentarul care i-a primit la comisia pentru agricultură, potrivit vremeanoua.ro.

Adauga un comentariu