Magazin

5 soluții practice de economisire atunci când cumperi mobilă

Publicat: 29 nov. 2021

Amenajarea unei locuințe necesită pe lângă multă muncă și inspirație și un buget destul de consistent. Pentru a transforma casa pe care tocmai ai cumpărat-o în ”acasă” trebuie să alegi mobilă, decorațiuni, culori și obiecte care îți reflectă întotdeauna personalitatea pentru a te simți cu adevărat confortabil după o zi lungă.

Cu siguranță fiecare dintre noi ne dorim acel apartament ca din revistă, însă de multe ori bugetul este cel care ne oprește să achiziționăm chiar tot ceea ce ne place. Cu puțină răbdare însă și alegeri inspirate ne putem crea o locuință de vis în care să ne simțim bine și care să fie complimentată de toți cei care ne trec pragul.

Astăzi vă oferim câteva soluții practice de economisire pentru atunci când cumperi mobilă pentru întreaga casă.

  1. Alege un design cât mai simplu

Nu numai că un design simplu va rezista tendințelor care se tot schimbă de la un la altul și casa ta va arăta mereu fresh, dar costul pieselor de mobilier care au un design mai simplu este și mai mic. Acest fapt se întâmplă din simplul motiv că obiectele de mobilier se produc mult mai ușor sau necesită mai puține materii prime. Cu cât mobila pe care o vei alege va avea mai multe rafturi, sertare sau materiale care nu sunt atât de comune, cu atât vei plăti mai mult.

  1. Cumpără mobilă de calitate

În arhitectură și design interior există un dicton: ”less is more”, adică ”mai puțin, este mai bine”. În traducere asta ar însemna că mai degrabă alegi mobilă de calitate și puțină decât să încarci locuința cu multe piese de o calitate mai scăzută. Deci, dacă vrei să economisești mai ales pe termen lung este necesar să te îndrepți doar către mobilă realizată la standarde înalte de calitate. Nu numai că aceasta va rezista mai mult, dar nici nu se va demoda peste ani.

Lems este producător de mobilă românească ce are peste 30 de ani experiență în domeniu. Cu linii de design moderne și obiecte de mobilă de calitate, în showroomurile acestui producător vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți mobila întreaga casă. De la camere de zi și dormitoare până la bucătării, holuri și zone de dining, ai o gamă completă de mobilă pentru toate gusturile și stilurile de amenajare.

  1. Îndreaptă-te către dimensiuni standard

Mobilierul gata de ansamblat are costuri mai mici decât cel făcut pe comandă, întrucât se produce în cantități mai mari și fluxul operațional este mai ușor. De aceea, dacă vrei să te încadrezi în buget caută mobilă care îți place, de calitate, dar care deja se află pe stocul producătorilor. Chiar dacă mobila nu este pe comandă, oferta este atât de bogată însă, încât cu certitudine vei găsi ceva care să te inspire și să se potrivească cu designul pe care l-ai gândit pentru casa ta.

  1. Caută finisaje din materii prime moderne

Dacă vrei să obții prețuri mai mici pentru mobilă, alege piese realizate din MDF sau PAL. Față de lemnul masiv spre exemplu, acestea sunt mult mai ieftine. Ai grijă însă ca finisajele să fie executate perfect astfel încât acestea să fie rezistente un timp mai îndelungat.

  1. Interesează-te de ofertele producătorilor

Ca în orice domeniu și în cel al mobilei și al decorațiunilor există oferte și promoții pentru clienți. Urmărește discounturile pe care le oferă producătorii și încearcă să profiți de cele mai bune oferte pentru a-ți mobila întreaga casă.

 

Adauga un comentariu