Actualitate

A încercat să intre în țară cu o mașină furată, în valoare de 100.000 de lei! Polițiștii l-au oprit la graniță

Publicat: 24 oct. 2021
Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Touareg din 2014, înmatriculat în Germania

Un bărbat a încercat să intre în România cu o mașină furată din Germania. Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost oprit la graniță de către autorități.

Polițiștii de frontieră de la vama Petea, din judeţul Satu Mare, au descoperit la controlul de frontieră un autoturism Volkswagen Touareg, în valoare de peste 100.000 de lei, care figurează ca fiind furat din Germania.

Întreg incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, când un bărbat în vârstă de 23 de ani, din județul Cluj a încercat să intre în țară prin vama Petea, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Touareg din 2014, înmatriculat în Germania. În timpul contorului specific, polițiștii de frontieră au decis efectuarea unor verificări suplimentare, în bazele de date.  În urma cercetărilor au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Germania.

Mașina a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează acum cercetări pentru tăinuire.

Adauga un comentariu