Local

A năvălit cu ciocanul asupra sediului Judecătoriei Iași! Incidentul a avut loc sub ochii jandarmilor!

Publicat: 22 oct. 2019

Un individ este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de distrugere, după ce a lovit ușa și geamurile din fața Judecătoriei Iași.
Ieri, în jurul prânzului, Ionuț Ciprian Manolachi a urcat scările din fața Judecătoriei Iași. Individul a scos un ciocan și ar fi început să lovească în tâmplăria de tip termopan din fața sediului instanței. Datorită vigilenței jandarmului de serviciu de la instanța ieșeană, agresorul nu a reușit să spargă geamurile. În schimb, el a lovit de câteva ori în geamurile de la intrarea în instituție.

„Jandarmul care desfășoară activitatea la Judecătoria Iași a observat la intrarea în obiectiv un bărbat care a început să lovească cu un ciocan în geamurile de la ușa de acces în instituție. Jandarmul a intervenit rapid pentru imobilizarea bărbatului. Pentru fapta săvârșită, a fost întocmit un proces-verbal de sesizare pentru infracțiunea de distrugere”, a precizat ieri Mihai Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei ieșene.
Incidentul este cu atât mai ciudat cu cât, din câte se pare, acesta nu are niciun proces pe rolul instanței de judecată. Cel puțin așa afirmă reprezentanții instituției. „Am fost informată despre producerea incidentului. A fost vorba despre un bărbat care a urcat pe scările din fața sediului, a scos un ciocan și a început să lovească în ușa de la intrare. Jandarmul aflat în obiectiv a intervenit rapid, l-a oprit pe bărbat și l-a dus în sediu, într-o cameră special amenajată. Din ce am înțeles, a fost întocmite acte premergătoare privind cercetarea pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere”, a declarat ieri judecătorul Cristina Vîlcu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iași. Conform acesteia, individul nu este implicat în vreun dosar civil sau penal ce s-ar afla pe rolul Judecătoriei Iași, astfel că, deocamdată, nu se cunosc cauzele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.loading...

Adauga un comentariu