Local

Accident rutier în localitatea Luncași. Cinci persoane au fost rănite în urma unui impact frontal cu un cap de pod – EXCLUSIV

Publicat: 07 aug. 2022
Accident rutier în localitatea Luncași

Astăzi, 7 august 2022, un accident rutier s-a produs în localitatea Luncași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, cinci persoane au fost rănite în urma unui impact frontal cu un cap de pod. Ulterior, mașina s-a răsturnat. Victimele au ieșit din automobil. La fața locului a intervenit o ambulanță cu medic de la  Pașcani, un echipaj de prim ajutor de la Pașcani și un echipaj de prim ajutor de la Târgu Frumos.  Persoanele implicate în accident formează o familie. Astfel, echipajele medicale au preluat doi adulți, soț și soție, 29 și 26 de ani și copiii, o fetiță de patru ani și doi băieței de doi ani și patru luni. Aceștia au leziuni minore, sunt conștienți și stabili hermodinamic. Au fost transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe Pașcani.

Cinci persoane au fost rănite în urma unui impact frontal cu un cap de pod. Ulterior, mașina s-a răsturnat. Victimele au ieșit din automobil. Au fost trimise la caz: o ambulanță cu medic de la  Pașcani, un echipaj de prim ajutor de la Pașcani și un echipaj de prim ajutor de la Târgu Frumos. Victimele sunt doi adulți, soț și soție, 29 și 26 de ani și copiii, o fetiță de patru ani și doi băieței de doi ani și patru luni. Aceștia au leziuni minore, sunt conștienți și stabili hermodinamic. Au fost transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe Pașcani., a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefă UPU SMURD Iași.

 

 

 
Adauga un comentariu