National

Accident rutier în Timișoara! Patru persoane, între care și o minoră, au fost rănite

Publicat: 21 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier în Timișoara Patru persoane între care și o minoră au fost rănite
În urma impactului, au rezultat patru victime, respectiv o minoră, în vârstă de 8 ani, o tânără de 19 ani, o femeie de 52 de ani şi un bărbat de 28 de ani

Patru persoane, între care și o minoră, în vârstă de 8 ani au fost rănite grav într-un accident rutier. Victimele au fost transportate de urgență la spital după un accident rutier care a avut loc, ieri seară, 20 ianuarie a.c., într-un sens giratoriu de la ieșirea din Timișoara sprr Șag.

Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a acroşat o bordură, fiind apoi proiectat într-un stâlp.

În urma impactului, au rezultat patru victime, respectiv o minoră, în vârstă de 8 ani, o tânără de 19 ani, o femeie de 52 de ani şi un bărbat de 28 de ani.

Au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. O a cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Toate cele cinci persoane se aflau în acelaşi autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ISU Timiş a anunţat că la faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, dar şi cu trei ambulanţe SAJ.

Toate cele patru victime au fost predate echipajelor medicale în stare conştientă, a precizat ISU Timiş.

Adauga un comentariu