Actualitate

Accident rutier îngrozitor pe Valea Oltului. O mamă a murit strivită cu copilul în braţe

Publicat: 22 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier îngrozitor pe Valea Oltului. O mamă a murit strivită cu copilul în braţe
Accident rutier în care o mamă a murit strivită cu copilul în braţe

O mamă a murit strivită cu copilul în braţe în această dimineaţă, 22 august. Femeia se afla pe bancheta din spate a maşinii, în momentul în care s-a produs impactul frontal cu un TIR, după ce autoturismul a pătruns pe contrasens.

Tragedia a avut loc pe Valea Oltului, pe DN7, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea. Au fost trimise de urgenţă mai multe echipaje de la ISU la fața locului.

accident rutier Valea Oltului
În coliziune au fost implicate un TIR și un autoturism

Accident rutier în care o mamă a murit strivită cu copilul în braţe

Un accident grav în care o mamă a murit strivită, ţinând copilul în braţe, a avut loc în această dimineaţă, 22 august, pe DN 7, în județul Sibiu. În coliziune au fost implicate un TIR și un autoturism, iar doi soți din județul Alba și copilul lor de un an au murit pe loc.

Conform Centrului Infotrafic, accidentul rutier a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate de anchetatori reiese că șoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu.

Din nefericire, în urma impactului toți ocupanții autoturismului, doi adulți și un minor de un an, au murit pe loc. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, soția acestuia, în vârstă de 31 de ani și de fiul acestora de 1 an și 3 luni, din județul Alba.

La volanul TIR-ului se afla un bărbat de 45 de ani din județul Dâmbovița.

Timp de câteva ore circulaţia în zona a fost blocată total.

familia ce a murit in accidentul din Valea Oltului
În urma impactului toți ocupanții autoturismului, doi adulți și un minor de un an, au murit pe loc

Mai multe persoane rănite într-un accident rutier grav în Lețcani, județul Iași

Într-un alt context, amintim de accidentul rutier ce a avut loc la data de 4 august anul curent, în jurul orei 06.30. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe DE 583, la ieșire din Lețcani, iar din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un microbuz și o autoutilitară.

În urma impactului, 9 persoane au fost rănite. Cei doi șoferi implicați în incident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate.

„Astăzi dimineaţă, la ora 6.23 minute, a fost primit un apel prin sistemul naţional unic pentru urgenţe 112 în care am fost înştiinţaţi de producerea unui accident rutier pe drumul naţional 28, la intersecţia din Leţcani, între un microbuz în care erau 8 persoane şi o furgonetă în care erau 5 persoane. De urgenţă au foşti direcţionate 3 autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, 4 echipaje de prim ajutor calificat, 3 echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi şi echipaje ale Poliţiei Rutiere. La sosirea echipajelor de intervenţie, victimele erau ieşite din autovehicule. A fost acordat prim ajutor medical la 9 persoane din 13, iar la spital au fost transportate 8 victime, dintre care un minor în vârstă de 16 ani. Cauza producerii accidentului rutier este cercetată de organele abilitate în drept”, a transmis Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

De asemenea, și luni, 1 august 2022, a avut loc un accident rutier în Letcani, pe DN28.

Din păcate, luni dimineață, 22 august, o mamă a murit strivită cu copilul în braţe, după ce mașina în care se afla s-a izbit frontal cu un TIR.

Adauga un comentariu