Local

Accident rutier mortal în cursul nopţii trecute la Iași! Un motociclist a fugit de poliţie şi a intrat într-un stâlp. Urmărire ca în filme – EXCLUSIV, FOTO-VIDEO

Publicat: 19 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier mortal în cursul nopţii trecute la Iași Un motociclist a fugit de poliţie şi a intrat într-un stâlp. Urmărire ca în filme - EXCLUSIV FOTO-VIDEO
Un motociclist a murit după ce a intrat într-un stâlp

În cursul nopţii de duminică, spre luni, pe raza judeţului Iași, mai exact în Târgu Frumos,  a avut loc un accident rutier mortal. Poliţiştii ieşeni efectuau mai multe controale de rutină când i-au semnalizat unui motocilcist să tragă pe dreapta. Așadar, motociclistul a ales să ignore semnalele poliţiştilor şi a accelerat.

După câteva momente, şoferul motocicletei a intrat într-un stâlp din zonă. Oamenii legii au ajuns la faţa locului şi au anunţat echipajele medicale. Din păcate, viaţa motociclistului nu a mai putut fi salvată.

UPDATE: Oamenii legii au precizat cu exactitate cum s-a produs tragedia. Așadar, în cursul serii trecute, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui conducător motociclu. Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor iar cei din urmă au pornit la urmărirea sa în trafic. Într-o curbă, motociclistul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un stâlp. Când au văzut accidentul, oamenii legii au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor medical dar fără succes. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturismul neînmatriculat, fără permis de conucere:

La data de 18 Iulie ac, în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Tg. Frumos au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui motociclu, care se deplasa pe raza orașului Tg. Frumos.

Întrucât tânărul și-a continuat deplasarea, s-a procedat la urmărirea sa în trafic. Intr-o curba acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un stâlp. Politistii au intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor tânărului, însă acesta a decedat.

In cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui auto neînmatriculat, conducerea unui auto cu permis de conducere necorespunzator categoriei de vehicul condus și ucidere din culpă.

FOTO: ARHIVĂ

Adauga un comentariu