Prima pagină » Local » Încă o tragedie pe drumul european! O persoană a decedat și alte patru sunt rănite, după un impact violent. Două autoturisme sunt implicate – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

Încă o tragedie pe drumul european! O persoană a decedat și alte patru sunt rănite, după un impact violent. Două autoturisme sunt implicate – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE, VIDEO

11 dec. 2023, 08:59, 18 ,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un alt accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute, incidentul auto a avut loc în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce.

UPDATE 7: Starea victimelor accidentului de la Războieni.

„O femeie politrauma intubată în ATI , 1 în chirurgie cu traumă abdominală, pneumotorax minim și fractură apofizele coloana cervicala și doi bărbați cu contuzii”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE 6: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis faptul că bărbatul de 60 de ani, șofer al autoturismului Lexus a solicitat transportul la spital.

„Șoferul care a refuzat transportul la spital s-a prezentat la Cpu Tg Frumos, astfel încât acum câteva minute doctorul a făcut solicitare și pentru el. VE , 60 ani șofer Lexus. Are un traumatism mînă și contuzie toraco abdominală”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE 5: IPJ Iași a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

„La data de 11 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc în localitatea Războieni.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între două autoturisme a avut loc o coliziune.

În urma impactului, patru persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Unul dintre șoferi a decedat în urma impactului (un bărbat de 65 de ani), celălalt conducător auto fiind testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE 4: Persoana decedată este șoferul microbuzului.

„Echipa SAJ tip C a declarat decesul pacientului A.G., în vârstă de 64 ani, șoferul din microbuz”, a transmis echipa SMURD.

Trei pacienți vin spre UPU din cadrul Spitalul Sf. Spiridon Iași.

UPDATE 3: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași, a transmis detalii despre accidentul rutier.

”Accident la Tg. Frumos, Ion Neculce intre un microbuz și o mașină mică. La caz s-au trimis SAJ tip C, TIM SMURD, EPA Tg. Frumos, EPA Pașcani și un SAJ tip B2. Până acum știm că sunt 5 victime, 2 dintre ele au fost proiectate prin parbriz și sunt în stare foarte gravă, încă o victimă încarcerată”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE 2: DRDP Iași anunță că pe acest drum național carosabilul este umed.

„Trafic blocat temporar pentru măsurătorile Poliției pe DN 28, Războieni, județul Iași, în urma unui accident rutier produs prin coliziunea dintre un autoturism și o autoutilitară. Carosabilul pe acest drum național este umed, la o temperatură de -1°C. Circulați cu atenție!”, a transmis DRDP Iași.

UPDATE: În urma evaluării la locul intervenției sunt 5 victime., una decedată, una întinsă pe carosabil, una încarcerată și persoane cu leziuni minore.

„Victima încarcerată a fost descarcerată şi predată echipajulul medical, se acordă îngrijiri medicale. Victima este de sex feminin, în vârstă de 56 ani”, a adăugat ISU Iași.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.

Știre inițială

Au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

În urma impactului o persoană ar fi decedat.

Nu se cunoaşte cauza producerii accidentului rutier.

La faţa locului se aşteaptă mai multe echipaje de intervenţie.

„Accident rutier produs între un microbuz cu 1 autoturism, sunt 4 persoane implicate în localitatea Ion Neculce, com. Războieni. La locul solicitării acționează Detașamentul de Pompieri Tg. Frumos, o descarcerare, o autospecială de primă intervenție, două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean”, a transmis ISU Iași.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Oameni buni, lasati VITEZA ca va asteapta copii, frati, prieteni acasa si deasemeni si pe altii ii asteapta. Viteza omoara. Sa te grabesti pt jumatate de ora si apoi sa nu mai ai parte de nici o secunda in plus/??????????????????????????????????????????

  • Într-adevăr, inconștiența la volan provoacă tragedii.

  • Prudent in trafic

    Pe drumul ăla merg toți inconștienții care mereu depășesc prin dreapta….păcat că mor oameni care conduc regulamentar!

  • Eu unul, de cativa ani nici nu mai depasesc 100km/h inafara localitatilor si e super. Merg relaxat, consum mic, mai vad fraieri care ma depasesc cu viteza si apoi ii vad iar in urmatoarea localitate la semafoare sau coloane…. niste idioti!

  • Polei și viteza..nu am.vazut masina de deszăpezire. Azi noapte de la Iași pana la Târgu am văzut doar o masina , care mergea spre Iași în Războieni

  • Câți nenorociți trec pe lângă morți deorece se grăbesc…… Câta indiferență!

  • ,,Liber colegu..beemveul itre lețcani si poduiloaie avea 2 tiruri oprite !” ..interziceti statiile si aparatele de detectare a radarelor si o sa vedeti rezultate! Ce e aia liber colegu!? Indemn la nerespectarea regulilor de circulatie , nu ?

  • rahatii cu dube se cred regii soselelor, sa crape toti

  • R E A L I T A T E A

    Toți frustrații care depășesc pe dreapta, pe acostament ar trebui lăsați fără permis! Viteza și kk-tul din creierul unor frustrați conduce la astfel de tragedii.

  • Idiotii si vitezomanii cu statii de emisie receptie.

  • Ambele persoane din microbuz au murit, soția era profesoara de matematica la un liceu din zona (și diriginta mea). Dumnezeu sa ii ierte pe amândoi și nu mai judecați fara să cunoașteți persoanele.

  • Ambele persoane din microbuz au murit, soția era profesoara de matematica la un liceu din zona (și diriginta mea). Dumnezeu sa ii ierte pe amândoi și nu mai judecați fara să cunoașteți persoanele.

  • Pai la 100 km/h, mers normal( pe banda de la ax, nu cea de urgență ) vine cocalarul, cercopitecul cu fruntea inalta de un deget pe latime si te flasch-uiește ii simti rasuflarea nespălată in ceafă…daca nu te ferești o ia pe dreapta pe banda de urgență ca se grabeste sa ajunga la primatele lui!

  • Când vom avea autostrada, va fi mai simplu: vom avea doar morți, fara răniți. Vom economisi bani și nu va mai fi presiune pe smurd și spitale. Doar beneficii.

  • Ce scena cutremuratoare. 😣

    Offff..viteza asta, toti se grabesc. Unde??

    Hai sa fim mai cumpatati, mai prezenti, mai toleranti, mai buni.

  • Idiotilor, a fost impact frontal, daca era auostrada nu stateai in spatele lui la 5 m si nu murea nimeni nevinovat.

  • Dar cine îl pune sa stea la cinci metri în spate prostalanule ?

  • Este nevoie de mai multe radare si mai despre prezenta poliției rutiere acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 iulie 2024
12 iulie 2024