Local

Accident rutier aproape de centura Iașului. Impact între o căruță și un autoturism. Căruțașul avea o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Publicat: 29 aug. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Accident rutier aproape de centura Iașului. Impact între o căruță și un autoturism. Căruțașul avea o alcoolemie de 140 mgl alcool pur în aerul expirat - EXCLUSIV FOTO VIDEO
Accident rutier pe centura Iașului

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI se pare că incidentul a avut loc la intersecția cu centura Iașului. În accident a fost implicată o căruță și un autoturism.

Se pare că accidentul a fost provocat de căruțaș. Acesta a ieșit de pe un drum din dreapta, nu s-a asigurat și a fost lovit de un șofer care era la volanul unui autoturism marca Skoda.

Șoferul autoturismului circula regulamentar. În urma impactului, căruțașul a fost rănit și urmează să fie transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Căruțașul avea o alcoolemie de 1,40 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar șoferul autoturismului 0.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Căruțași sunt bidivii din conservele benve.
    In cazul de față, e vorba de un conducător de atelaj cu tracțiune animală.
    Răspuns pentru cercopitecul anterior: într-o țară civilizată din UE, posesorii de autoturisme își fac CASCO, nu stau la mila unui RCA .

  • Politia e de vina! Am vazut cum stau la panda cu radarul si treceau carutele pe E85 si nu le zicea nimic. Sper ca pagubitul sa dea in judecata si statul sau politia pe langa betiv si sa ceara daune!

Adauga un comentariu