Eveniment-Social

Acestea sunt tendințele în materie de decorațiuni pentru nuntă în anul 2023: „Miresele își doresc, anul acesta, perle și pene” – FOTO

Publicat: 19 iul. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Acestea sunt tendințele în materie de decorațiuni pentru nuntă în anul 2023 Miresele își doresc anul acesta perle și pene - FOTO
O tânără din Iași și-a realizat singură decorațiunile pentru nuntă

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața oricărui om. Când vine vorba de decorațiunile alese, acestea sunt cele mai memorabile elemente, care creează o atmosferă magică și unică pentru acest eveniment special

Este plin sezon de nunți și diverse evenimente, iar ieșenii preferă ca, anul acesta, decorațiunile pentru nuntă să conțină pene și perle, iar culorile predominante să fie nude-ul și albul perlat.

O tânără din Iași și-a realizat singură decorațiunile pentru nuntă: „Am făcut asta pentru că nu eram satisfăcută de ceea ce vedeam în comerț”

o poză cu decorațiunile făcute de către Mădălina Huțanu
Indiferent de tendințele curente, fiecare cuplu își dorește să își exprime unicitatea și personalitatea în ziua nunții

În universul vast al nunților, decorațiunile reprezintă unele dintre cele mai memorabile elemente care creează o atmosferă magică și unică pentru acest eveniment special. An de an, aceste decorațiuni sunt influențate de stiluri, culori și preferințe actuale, aducând mereu ceva nou și inovator.

Anul acesta se poartă designul minimalist, care este din ce în ce mai popular. Culorile neutre și aranjamentele simple sunt cele mai căutate, iar elementele precum mărturiile, lumânările sau buchetele de flori cât mai elegante creează un decor impresionant.

Mădălina Huțanu are 27 de ani, este din Târgu Frumos și realizează diverse decorațiuni florale, în special cele pentru nunți. Aceste decorațiuni le trimite în toată țara, ba chiar și în străinătate. Pasiunea ei pentru tot ceea ce ține de aranjamente florale a pornit după ce și-a realizat singură florile de pus în piept pentru nunta ei, brățările și decorurile de acasă.

„Eu mi-am făcut singură decorațiunile pentru nuntă, ceea ce ține de flori de pus în piept, brățări, oglinda și decorurile de acasă. Am făcut asta pentru că nu eram satisfăcută de ceea ce vedeam în comerț și prețurile mi se păreau cam mari. De acolo a pornit totul și deja am aproape un an de când realizez astfel de decorațiuni. Anul acesta, miresele caută decorațiuni accesorizate cu perle, cu pene.

Când vine vorba de culori, există două categorii de persoane, cele care aleg culori nude, roz pudrat, alb perlat și cele care aleg culori care ies în evidență, cum ar fi verde smarald sau alte culori intense, cum ar fi roz intens”, spune Mădălina Huțanu.

Fiecare cuplu își dorește să își exprime unicitatea și personalitatea în ziua nunții: „Aceste elemente pot transforma totul într-un basm”

o poză cu decorațiunile făcute de către Oana Chicet
Este plin sezon de nunți și diverse evenimente iar anul acesta ieșenii preferă ca decorațiunile pentru nuntă să conțină pene și perle

Când vine vorba de prețurile acestor aranjamente, acestea încep de la 150 de lei la buchetele de mireasă și pot ajunge până la 250, florile de pus în piept costă în jur de 20-40 de lei per bucată, în funcție de complexitatea lor, iar un set de pahare personalizate pentru ziua nunții costă 100 de lei.

„Prețurile nu sunt exagerate, sunt medii și sunt în așa fel încât să nu muncesc chiar degeaba. Alegerea acestor decorațiuni pentru un eveniment special din viața unui om sunt importante și pot transforma totul într-un basm”, adaugă Mădălina Huțanu.

Cu toate acestea, Oana Chicet, o tânără din Lunca Cetățuii, care realizează, de cinci ani de zile, decorațiuni florale pentru evenimente, mărturisește faptul că miresele cu care a interacționat anul acesta își doresc un decor cât mai simplu și elegant.

„Anul acesta, mi s-a cerut foarte mult combinația alb cu verde smarald, care, într-adevăr, este o combinație foarte frumoasă. De cinci ani, de când fac astfel de aranjamente, mi s-a cerut să fac buchete de flori pentru mirese chiar și negre, dar și multicolore”, spune Oana Chicet.

Indiferent de tendințele curente, fiecare cuplu își dorește să își exprime unicitatea și personalitatea în ziua nunții. Alegerea decorațiunilor potrivite poate transforma un spațiu obișnuit într-o poveste de dragoste desprinsă din basme.

Comentarii
  • O nunta este despre cu totul altceva decat cum sa impopotonezi mireasa si cum sa decorezi crasma.
    Pentru ca oricum arata ca bradul de craciun, astept ziua in care mireselor livee vor instala luminite sau led-uri, pentru ca asemanarea cu bradul sa fie cat mai acurata.

Adauga un comentariu