Magazin

Acoperitori mâneci și cotiere de unică folosință pentru o igienă ireproșabilă

Publicat: 04 oct. 2021

În ultima vreme, produsele de unică folosință precum mănușile, bonetele, capelinele, botoșeii de unică folosință sau acoperitoarele de mâneci au devenit obiecte indispensabile.

Și există unele domenii sau profesii unde igiena este un lucru primordial. Aici putem aminti sectorul agro-alimentar și cel medical, mai ales. În aceste domenii, sănătatea diferiților beneficiari este pusă în joc, deci igiena trebuie să fie mai mult decât ireproșabilă. 

Alegând acoperitori pentru mâneci și cotiere de unică folosință, te poți asigura de faptul că brațele tale se bucură de o protecție completă și optimă. Se folosesc mai ales în industria alimentară. Sunt lejere, confortabile și igienice și te ajută să lucrezi în cele mai bune condiții optime de curățenie. 

Cele mai lejere și mai confortabile modele de acoperitori mâneci și cotiere de unică folosință sunt ideale pentru restaurante, pentru industria agro-alimentară și manipularea alimentelor, pentru grădinărit sau pentru bucătărie.

Rămân curate și uscate, chiar și la muncile care implică multă mizerie și te ajută, în același timp, să eviți riscurile de contaminare: bacterii sau germeni care vin din exterior pe mânecile tale.

De asemenea, acoperitoarele de mâneci și cotierele completează de minune folosirea mănușilor de protecție. Pielea nu va intra astfel în contact cu subtanțele sau lucrurile pe care le folosești. 

Astfel că, în anumite sectoare profesionale, igiena este cel mai important lucru. Calitatea muncii depinde în mare parte de acest lucru, de mediu, care trebuie să fie igienic și fără germeni. În acest caz este indispensabil, ca pe lângă mănuși să se folosească și acoperitoare și cotiere de unică folosință. 

Care sunt caracteristicile și avantajele lor?

O suprafață de acoperire mai extinsă. În continuarea mănușilor de unică folosință, acoperitoarele mâneci și cotierele de unică folosință oferă o protecție suplimentară. Sunt cele mai bune contra contaminării sau atunci când vrei să îți menții curat echipamentul de lucru. Petele, mizeriile sau virușii sunt ținuți în acest fel departe. 

Soliditate, robustețe și durabilitate. 

Sunt din polietilenă și oferă o protecție ridicată față de produsele din latex sau din cauciuc natural.

O ajustare sigură și confortabilă

Sunt cele care asigură o ajustare foarte facilă și confortabilă și nu lasă mâneca să alunece.

Sunt alegerea ideală pentru a proteja membrele superioare în laboratoare, clinici, domeniul alimentar sau altele. Nu lasă astfel muncitorii să intre în contact cu obiectele pe care le manipulează și să transmită germenii pe alimente sau echipamente medicale.

Permit de asemenea controlarea igienei din mediile profesioniste. Profesioniștii se pot proteja și pacienții sau clienții sunt și ei protejați la rândul lor. Permit protecția celor care le folosesc, dar previn și propagarea de bacterii sau de germeni care a devenit în ultima vreme o grijă sau o problemă majoră. 

Deci se pot folosi și pe post de element de protecție. Unii profesioniști din diferite domenii pot să fie supuși unor riscuri cutanate. Pericole la care sunt expuse mâinile lor. Un plus de protecție asigură calm, seninătate și siguranța că totul se desfășoară în cele mai bune condiții. 

Grație acoperitorilor de mâneci te vei bucura de o mai bună protecție atunci când faci activitățile din viața de zi cu zi acasă sau la muncă. 

Răspund de minune nevoilor legate de igienă și de protecție și sunt articole esențiale pentru cabinetele medicale sau veterinare, pentru domeniile alimentare, măcelării mai ales, pentru grădinărit sau pictat. Se va menține astfel un nivel foarte înalt de curățenie și toată lumea va fi protejată. 

Adauga un comentariu