Prima pagină » Actualitate » Activistul de mediu Daniel Bodnar este suspect într-un dosar de deținere de droguri şi acces ilegal la un sistem informatic
Activistul de mediu Daniel Bodnar este suspect într-un dosar de deținere de droguri şi acces ilegal la un sistem informatic

Activistul de mediu Daniel Bodnar este suspect într-un dosar de deținere de droguri şi acces ilegal la un sistem informatic

01 oct. 2021, 09:00,
BZI.ro, în Actualitate

Acuzaţi cel puţin surprinzătoare în cazul activistului de mediu Daniel Bodnar. Procurorii români instrumentează un dosar în care acesta este cercetat pentru deținere de droguri, dar și pentru că ar fi accesat în mod ilegal un sistem informatic.

Daniel Bodnar a fost implicat în mai multe acţiuni împotriva mafiei lemnelor iar în trecut acesta a fost implicat şi într-un accident rutier suspect.

Activistul de mediu Daniel Bodnar este suspect într-un dosar de deținere de droguri și acces ilegal la un sistem informatic

Conform procurorilor români, Daniel Bodnar este suspect într-un dosar cel puţin bizar. Activistul de mediu este suspect că ar fi deținut droguri dar şi că ar fi accesat ilegal un sistem informatic.

Lui Daniel Bodnar i s-a comunicat că e vorba de un dosar referitor la infracţiunile de „acces ilegal la un sistem în formă continuată”, „operațiuni ilegale cu sisteme informatice”, „instigare la comiterea infracțiunii de acces ilegal la un sistem în formă continuată”, dar și „deținere de droguri de risc, fără drept, în vedere consumului propriu”, notează România TV.

De altfel, Daniel Bodnar este un cunoscut activist de mediu care a avut mai multe acțiuni împotriva mafiei lemnelor. Din această cauză, activistul a suferit şi un accident rutier suspect de pe urma căruia a riscat să rămână infirm.

Daniel Bodnar a fost implicat într-un accident rutier extrem de grav

În ianuarie 2021, presa din România relata faptul că activistul de mediu a fost implicat într-un accident rutier extrem de grav. Evenimentul rutier s-a produs pe raza judeţului Suceava, iar Daniel Bodnar a ajuns de urgentă la spital după ce personalul medical a constatat faptul că rănile suferite de acesta sunt grave.

Pe data de 18 ianuarie 2021, în timp ce se afla pasager în maşina unui prieten, acesta din urmă a pierdut controlul autoturismului. Maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un cap de podeţ, iar apoi de poarta unei case. Din câte se pare se grăbeau să ajungă maşina altor activişti de mediu. Nefericitul incident a avut loc în jurul orei 02.30, pe raza comunei Suceviţa.

Şoferul, prieten cu Daniel Bodnar, ar fi fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112. Echipa medicală i-a găsit pe ambii la faţa locului, conştienţi  În cele din urmă, pacientul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași unde a fost sub atentă supraveghere a medicilor.

Daniel Bodnar a ajuns în această dimineaţă (n.red. 19 ianuarie 2021 ) la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Acesta a suferit o fractură la coloană şi o fractură la unul dintre picioare. Vorbim despre faptul că în aceste momente se află sub investigaţie medicală. Starea lui de sănătate e stabilă. Acesta are o fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

La o zi după ce a fost transferat la Iași, Daniel Bodnar a fost operat iar starea lui de sănătate s-a ameliorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *