National

Actorul Alexander Zudor, arestat pentru viol şi tentativă de viol. Acesta îşi ameninţa victimele cu cuţitul

Publicat: 02 feb. 2021
alexander zudor
Actorul Alexander Zudor a fost arestat pentru viol şi tentativă de viol

Şoc în showbiz-ul din România. Actorul Alexander Zudor a fost arestat pentru viol şi tentativă de viol. Bărbatul, recunoscut pentru apariţiile în reclame TV, mai exact ca şi vedeta Chio Chips, este acuzat că a agresat sexual trei femei din Capitală. La jumătatea lunii decembrie, se pare că bărbatul a intrat în lift cu o femeie, pe care a ameninţat-o cu un obiect ascuţit. Actorul acţiona în sectoarele 4 şi 5 ale Capitalei.

Actorul Alexander Zudor a fost arestat pentru viol

Alexander Zudor, unul dintre cunoscuţii actori de reclame de la noi a fost reţinut de poliţişti pentru viol şi tentativă de viol. Acesta a ajuns în atenţia oamenilor după ce a participat la filmările mai multor reclame la Chio.

„Ieri, 01 februarie 2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tentativă de viol.

În fapt, la data de 01 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce prietena să se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliţie, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în dată de 05 decembrie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa pe o stradă din sectorul 5, a fost agresata fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere.

Ambele cazuri au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5” se arată în comunicatul Poliţiei.

Alexander Zudor nu se află la prima abatere

Asta nu este tot. La jumătatea lunii decembrie, se pare că actorul de reclame ar fi intrat în lift alături de o femeie pe care a ameninţat-o cu un obiect ascuţit, din dorinţa de a face amor cu ea.

„La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclamă ca în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situaţiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate.

Ieri, 01 februarie a.c., bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă.
Faţă de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsură reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor.
Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementata de Codul de procedura penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie” se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Video AICI

Adauga un comentariu