Din lumea filmului

Actorul Richard Berry este acuzat de incest de către fiica sa Coline

Publicat: 04 feb. 2021
Actorul Richard Berry in timpul unei sedinte foto
Actorul Richard Berry este acuzat de fiica lui cea mare Coline de incest

Actorul francez Richard Berry este acuzat de incest de către fiica să Coline care a depus o plângere împotriva acestuia în luna ianuarie. Starul francez a negat orice fel de acuzaţie.

Coline Berry, care în prezent are 45 de ani, denunţă ”fapte de viol şi agresiuni sexuale săvârşite asupra unui minor de 15 ani de către un ascendent şi corupţie de minori”, a precizat miercuri parchetul din Paris, potrivit agerpres.ro.

Actorul Richard Berry este acuzat de incest

În textul pe care fiica cea mare a actorului l-a postat pe Instagram, Coline precizează că a a fost ”sărutată de tatăl ei pe gură cu limba” şi a fost forţată să ”participe la jocuri sexuale într-un context de violenţe conjugale notorii”.

Starul francez în vârstă de 70 de ani neagă acestea acuzaţii ”cu toată convingerea şi fără ambiguitate aceste acuzaţii dezgustătoare”. ”Nu am avut niciodată relaţii deplasate sau incestuase cu Coline şi cu niciunul dintre copiii mei”, a subliniat actorul într-un text lung publicat pe contul său de Instagram.

Actorul a ţinut să sublinieze faptul că ”acuzaţiile (fiicei sale) sunt false” şi că versiunea sa a ”evoluat cu timpul”.

Coline, născută în 1976 în urma relaţiei dintre Richard Berry şi actriţa Catherine Hiegel, a răspuns că ”povestirea faptelor nu a variat niciodată”. ”Ceea ce a evaluat de-a lungul timpului, este atitudinea lui: de la violenţă mai întâi, a trecut apoi la ademeniri înlăcrimate ca să ‘trec cu vederea’ şi să nu-l fac să pară un ‘pedocriminal”’, a adăugat aceasta.

Acuzaţiile de agresiune sexuală ale fiicei sale au debutat în urmă cu şapte ani

Richard Berry este acuzat de incest de către fiica să Coline, iar actorul susţine că toate acuzaţiile au început în urmă cu şapte ani. La acea vreme proaspăta soţie a actorului era însărcinată, iar Coline aştepta la rândul ei un copil. De-a lungul anilor, ”am încercat să-i vorbesc (…) fără succes. M-am confesat psihiatrilor, familiei, prietenilor mei”, a mai precizat acesta.

Coline Berry şi-ar fi ”reformulat din nou versiunea” după publicarea în ianuarie a cărţii lui Camille Kouchner, ”La Familia Grande”, în care autoarea îşi acuză tatăl vitreg, politologul Olivier Duhamel, că l-ar fi agresat sexual pe fratele ei geamăn pe când era adolescent.

Publicarea acestei cărţi autobiografice despre incest semnată de fiica fondatorului organizaţiei ”Doctors Without Borders”, Bernard Kouchner, a declanşat o undă de şoc şi a fost urmată de alte mărturii, în special pe reţelele de socializare, grupate sub sloganul #Metooinceste.

Dezvăluirile familiei actorului Alexander Zudor care a fost arestat pentru viol

Alexander Zudor este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe femei, în sectoarele 4 și 5 din București. În urma acestor informații apărute în presă, bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi fost reținut de oamenii legii și condus la audieri pe data de 1 februarie.

Un membru al familiei sale spune că Alexander este cu totul alt om în viața de zi cu zi și că niciodată n-ar fi bănuit că ar putea face așa ceva.

„În viața cotidiană se prezintă exemplar. Nu știu ce să vă spun. Este șocant. Atât. Este un tată bun. Iubește animalele, are proiecte multe, muncește serios, își face design pentru mobilă, proiecte muzicale”, a declarat un membru apropiat al familiei pentru Spynews.ro.

Adauga un comentariu