Cancan

Acuzații de „aranjament” la Survivor All Stars. „Se trag sforile să câștige Zannidache”

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acuzații de aranjament la Survivor All Stars. Se trag sforile să câștige Zannidache
Odată cu eliminarea lui TJ Miles au apărut noi acuzații de „aranjament” la Survivor All Stars

Se încing spiritele și apar noi acuzații de „aranjament” la Survivor All Stars. Publicul emisiunii Survivor este nemulțumit și acuză producția de favorizare a lui Zannidache, un concurent care a câștigat deja titlul în sezoane anterioare. Ei suspectează că se fac aranjamente pentru ca Zannidache să câștige din nou marele premiu.

Telespectatorii show-ului Survivor All Stars sunt revoltați de eliminarea lui TJ Miles în duelul cu Zanni, care a avut loc cu doar câteva zile înainte de finala competiției. Ei și-au manifestat nemulțumirea pe pagina oficială a emisiunii, acuzând producția de aranjamente pentru a favoriza victoria lui Zanni.

TJ Miles a părăsit Survivor All Stars

Zanni a avut o reacție neașteptată după ce a văzut că flacăra lui TJ Miles s-a stins.

„Mi-a bătut și inima tare. Sunt agitat. Au fost mai mult decât emoții. Sufletul mi-a fost pustiu până am văzut Survivor acum trei ani. Nu avem drept la niciun consiliu. Am fost cu TJ, locul 2, mi-a fost teamă. TJ era de temut pentru toți de aici. A fost mondial”.

TJ Miles a mulțumit tuturor celor care l-au susținut:

„Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor care au crezut în mine! Trebuie să îi mulțumesc Franciscăi, că am întâlnit o așa femeie! Mă bucur că am făcut parte din echipa asta!”.

Acuzații de „aranjament” la Survivor All Stars

Publicul emisiunii a manifestat o furie intensă după eliminarea lui TJ Miles, acuzând postul de televiziune Pro TV de manipularea voturilor și de favorizarea concurentului Zanni.

„A plecat TJ fiind eliminat de cel pe care de fapt el l-a eliminat. Adică o mizerie făcută de Pro TV. Rușine!”

„Ce teatru ieftin a făcut Zanni după joc! Nu-l mai lăsa din îmbrățișări pe TJ, probabil ca să-i mulțumească că s-a lăsat bătut.”

„Nu s-a jucat corect, trebuia să se voteze pe clasament.”

„Astăzi a plecat acasă un campion, un om care și-a câștigat respectul din partea tuturor, nu l-a cerșit ca alții! Vă bateți joc de telespectatori pe față, TJ Miles este eliminat de concurentul pe care l-a zburat din Survivor acum 3 săptămâni. Oare TJ nu merita o a doua șansă? De ce se trag sforile să câștige Zannidache?”

„Toate mizeriile și blaturile astea sunt jignitoare pentru telespectatori. Și mai vreți să și plătim să le vedem în avans.”

„Sunt ferm convinsă că Zanni este susținut de Pro TV. Să vă fie rușine, Pro TV!!!”

„Dacă pierdea Zanni, iar îl băgau producătorii în concurs. Așa că TJ a decis să se lase bătut.

Odată cu eliminarea lui TJ Miles au apărut noi acuzații de „aranjament” la Survivor All Stars.

Adauga un comentariu