Cultural

Adda, din nou pe mâinile medicilor. “Sunt la terapie…”

Publicat: 11 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adda din nou pe mâinile medicilor. Sunt la terapie
Adda a ajuns din nou sa se interneze din cauza problemelor de sanatate

Din cauza problemelor de sănătate, Adda a ajuns din nou pe mâna medicilor. Solista urmează terapie hiperbară la o clinică din Constanța.

După ce a fost diagnosticată cu boala Lyme la începutul acestui an, Adda are alte probleme de sănătate. Vedeta a ajuns la o clinică din Constanța, acolo unde urmează terapie hiperbară.

Adda, din nou pe mâinile medicilor

Săptămâna trecută, artista a avut “o mică cădere”, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor.

Cântăreața se simte mai bine acum, după ce a avut deja câteva ședințe de terapie.

Adda are multe de făcut în perioada următoare, motiv pentru care speră să scape cât mai repede de aceste probleme.

“Fashion și beauty n-are mama, că ți-ar da. Nici nu știu când m-am machiat ultima dată. Am avut săptămâna trecută o mică cădere, vedeți dacă intrați pe story, unul din simptome.

Așa că, de câteva zile sunt din nou în Constanța, la terapia hiperbară.

Sunt oricum mult mai ok față de săptămâna trecută. Și mai ales după aceste ședințe, mă voi simți om din nou. Am de filmat, de lansat piese și o carte.

Să fiu mămică cu normă întreagă și ‘nevastă’. Sper că din ce în ce mai sirenă și mai puțin băbuță.”, a scris Adda pe Instagram.

Vedeta îl are alături pe soțul ei, Cătălin Rizea, care o ține de mână de fiecare dată când merge la terapie. Bărbatul i-a dat și geaca lui Addei, după cum a scris aceasta în postare.

Artista are mare încredere că medici

Cântăreața are încredere că medicii de la clinica la care face terapie o vor ajuta să-și revină și o vor băga în revizie tehnică totală”.

În urmă cu câteva zile, Adda a întâlnit o pacientă care a venit să o îmbrățișeze și să-i mulțumească pentru faptul că a îndrumat-o la medicul ei.

Deși nu-și mai amintea acest detaliu, Adda s-a gândit că ea și femeia respectivă se aseamănă în multe privințe, mai ales că ambele știu cât este de greu.

“De 6 ani caută diagnosticul corect. Eu nu mai țineam minte. Atât de tare m-a strâns în brațe, de zici că eram prietene bune. Nu suntem prietene bune, suntem surori. Surori de suferință.

Și ne uitam una în ochii celeilalte și nu era nevoie să spunem prea multe lucruri. Știam amândouă cât de tare ne doare și cât de greu e. Dar, în același timp liniștite că suntem pe mâini bune.”, a adăugat Adda.

De asemenea, pacienta respectivă i-a mai spus artistei că este puternică și că e un adevărat model pentru ea, scrie fanatik.ro.

Adda recunoaște că are și momente mai grele în viață, însă niciodată nu e singură și este recunoscătoare pentru acest lucru.

Adda a fost diagnostiată cu Borelioza și Bartonella

La începutul lui 2022, Adda a fost diagnostiată cu Borelioza și Bartonella, cunoscute ca boala Lyme și boala ghearelor de pisică. Timp de mai bine de un an, artista a urmat un tratament pentru o altă afecțiune, în urma unui diagnostic greșit.

Adauga un comentariu