Cancan ultimă oră

Adda trece prin momente dificile. De ce afecțiune suferă artista – Foto

Publicat: 16 mart. 2021

Adda nu trece prin momente plăcute, după ce a dezvăluit că suferă de Dermografism, o afecțiune greu de tratat. Recent, artista s-a fotografiat pe patul de spital și a urcat imaginea pe rețelele de socializare.

Scopul ei, a notat vedeta, este să-i țină la curent pe prietenii virtuali cu starea sa de sănătate. Se pare că Adda a început o cură de detoxifiere menită să trateze afecțiunea nemiloasă de care suferă.

”Poza asta este nucă din peretele Facebookului, dar este pentru cei care știu ce înseamnă intoleranță la histamină și dermografismul. V-am promis că vă țin la curent cu evoluția mea. Poate vă ajut, inspir.

Am ajuns, acum câteva săptămâni, în punctul în care m-am săturat să tratez simptome și am refuzat să cred că o să fiu dependență toată viața de antihistaminice.

Așa că, am început să citesc, să mă documentez și mai bine și să încep să caut și să tratez CAUZA- care este acolo, în celulele noastre și la nivel de subconștient, stres, obiceiuri alimentare proaste, antibiotice, antiinflamatoare etc.

Am început o detoxifiere puternică, atât fizică cât și psihică. Lucrez cu doctori specializați în medicina cuantică și psihoterapie. Țin o dietă strictă și iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup și suflet!”, a scris ea la descrierea imaginii.

Ce este afecțiunea Dermografism

Dermografismul este cea mai comună formă de urticarie. Conform specialiștilor, Dermografismul înseamnă literar și practic “a scrie pe piele“.

Afecțiunea apare la circa 5% din populație și poate fi constituțional sau poate să apară la un moment dat în cursul vieții, fie în contextul unei infecții (parazitoze) sau post-medicamentos.

După exercitarea unei presiuni pe piele, imediat sau la un interval variabil de timp, apare local roșeața, mâncărime și posibil niște proeminente, numite papule. În general, leziunile dispar spontan.

Responsabile de aceste reacții “în foc de artificii“ în tegumente sunt mastocitele, care la presiune descarcă în piele histamină și alți mediatori, responsabili de apariția roșeții, a edemului și a mâncărimii.

Adauga un comentariu