Cancan

Adelina Pestrițu, mesaj de amenințare pentru cei care îi fură identitatea

Publicat: 04 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce a rămas fară contul ei de Instagram chiar în perioada sărbătorilor pascale, îndrăgita vedetă Adelina Pestrițu a lăsat un mesaj de amenințate pentru cei care îi fură identitatea. Astfel, ea s-a folosit de contul soțului și de pagina de Facebook pentru a-i ține la curent pe fanii ei.

După aceasta întâmplare nefericită anumite persoane au profitat și au creat conturi folosindu-se de numele Adelinei. Totuși a ținut să le reaminteasaca fanilor că încă nu și-a creat alt cont și că dacă va face asta, va avea grijă să anunțe chiar ea, pe pagina personală de Facebook.

Adelina Pestrițu, mesaj de amenințare pentru cei care îi fură identitatea

Adelina Pestrițu a rămas fără contul de Instagram chiar acum, de Paște, și de parcă nu ar fi fost suficient, imediat au apărut zeci de conturi pe numele ei, iar vedeta și-a atenționat fanii că sunt persoane care îi fură identitatea. De când a dispărut contul ei de Instagram, Adelina s-a folosit de contul soțului ei și de pagina de Facebook pentru a-i ține la curent pe fanii ei cu privire la problemele întâmpinate.

Se pare că unii s-au bucurat de problemele prin care trece Adelina Pestrițu căreia pur și simplu i-a dispărut contul de Instagram. Vedeta a anunțat că echipa ei încearcă remedierea acestei situații, dar nu a precizat dacă este vorba despre un atac al hackerilor, sau a fost blocată de Instagram. Contul ei a dispărut complet, iar vedeta este afectată pe bună dreptate de această situație.

În acest context există persoane care au profitat de întreaga situație și au creat conturi folosindu-se de numele Adelinei Pestrițu. Vedeta și-a rugat fanii să dea report acestor conturi și le-a transmis celor cu astfel de preocupări că este ilegal să se folosească de identitatea și de pozele unei persoane.

”După ce am anunțat că am o problema cu contul meu de Instagram, au apărut multe conturi FAKE cu numele meu. Vă rog să aveți grija! După cum știți este ILEGAL să iți faci cont cu numele altei persoane și să-i folosești pozele și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani (vezi art 325 din Codul Penal), a scris Adelina pe Facebook”.

Vedeta și-a anunțat fanii că nu și-a făcut un alt cont de Facebook și că dacă va face asta, va avea grijă să anunțe chiar ea, pe pagina personală de Facebook. Totuși, Adelina sper să se rezolve problema și să poată reveni la contul ei oficial de Instagram. Până atunci, ea comunică cu fanii pe adresa soțului ei, Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu, la înălțime datorită reclamelor

Adelina le-a spus, într-o postare, urmăritorilor ei că are 1,69 metri înălțime şi greutatea de 53 de kilograme. Aceasta a povestit cum a slăbit după ce a fost însărcinată 14 kilograme, pe baza unei diete creaţie proprie.

Din activitatea ei de influencer și din site-ul de ceasuri și bijuterii de lux pe care îl are, Adelina a câștigat în 2020, în ciuda pandemiei de coronavirus, aproape jumătate de milion de euro. Frumoasa brunetă, care a povestit despre operațiile estetice făcute în ultimii ani, a precizat că din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investițîi, însă pentru asta trebuie să fii 90% din timpul meu cu telefonul în mână pentru a posta pozele pentru care ai tras sute de cadre, fie să scrii un articol pe blog sau să filmezi un vlog.

Pentru trei postări pe InstaStory și trei postări pe pagina de Instagram, spre exemplu, Adelina încasează 7.000 de euro + TVA. Astfel, pentru trei branduri diferite pe care le promovează într-o singură azi, Adelina Pestrițu primește în cont aproximativ 25.000 de euro.

Adauga un comentariu