Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adrian Mutu, surpriză de zile mari pentru fiul său, Tiago! Cum au apărut cei doi alături de Cristiano Ronaldo: „Visul s-a îndeplinit” – FOTO

Adrian Mutu, surpriză de zile mari pentru fiul său, Tiago! Cum au apărut cei doi alături de Cristiano Ronaldo: „Visul s-a îndeplinit” – FOTO

18 mai 2024, 14:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adrian Mutu i-a îndeplinit fiului său una dintre cele mai mari dorințe. Cei doi s-au întâlnit cu Cristiano Ronaldo.

Nu mai încape îndoială faptul că Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți fotbaliști atât din țară, cât și din afară. Acesta se bucură de o carieră impresionantă în lumea sportului, dar și de un parcurs profesional așa cum alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze.

Adrian Mutu a demonstrat că nu este doar un fotbalist de excepție, ci un tată extrem de implicat. Mai exact, acesta i-a făcut o surpriză de zile mari fiului său.

I-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, aceeea de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo.

Adrian Mutu și fiul său, imagini neașteptate alături de Cristiano Ronaldo

Adrian Mutu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa. Tocmai de aceea, nu putea rata ocazia de a le arăta urmăritorilor imaginile de colecție alături de Cristiano Ronaldo. Se pare că fiul fotbalistului visa de multă vreme să-și întâlnească idolul.

Tocmai de aceea, atunci când a împlinit vârsta de 7 ani, i-a spus lui Tiago că îi va îndeplini acest vis, dacă va fi cuminte.

Se pare că marea întâlnire s-a produs atunci când cei doi au vizitat Arabia Saudită. Din mesajul transmis pe contul său de Instagram, Adrian Mutu a dat de înțeles că întâlnirea cu legendarul fotbalist a fost una de excepție, acesta din urmă dând dovadă de multă amabilitate.

„Vizitând Arabia Saudită, astăzi am fost la @alnassr. Când fiul meu @tiagomutu a împlinit 7 ani, i-am promis, dacă este băiat bun că îl voi duce să vadă legenda superstarului mondial, Cristiano Ronaldo, astăzi visul s-a îndeplinit. Mulțumesc, prietene, pentru amabilitatea ta. Tot în seara asta vom vedea meciul împreună, derby-ul împotriva lui @alhilal”, a scris Adrian Mutu pe Instagram.

Nu mai încape îndoială faptul că a fost un moment unic pentru Tiago, care a avut ocazia de a-l vedea în carne și oase pe unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți fotbaliști din toată lumea. Cu siguranță își va aduce întotdeauna aminte de momentul în care l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo, dar și de dorința minunată pe care i-a îndeplinit-o tatăl său, la aniversarea vârstei de 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *