Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Bahmuțeanu și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare
Adriana Bahmuțeanu și-a sărbătorit ziua de naștere departe de casă. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare

Pentru împlinirea vârstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat într-o vacanță alături de soț și copii săi pentru a-și sărbători ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat câteva rude care s-au stabilit în peninsulă de mai mulți ani. Totodată, a vorbit și despre dorințele pe care le are în următoarea perioadă

Adriana Bahmuțeanu își sărbătorește ziua de naștere într-un loc inedit alături de familia sa. Pentru împlinirea vârstei de 50 de ani, vedeta a mers în Spania la rudele sale. De asemenea, a îmbinat aniversarea cu Sărbătorile Pascale și a reușit să se bucure de fiecare moment.

Adriana Bahmuțeanu a mers în Spania

Adriana Bahmuțeanu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Are o relație frumoasă cu George Restivan și numeroase proiect profesionale în desfășurare cu care are mult succes.

Pentru a-și sărbători ziua de naștere, a plecat alături de soțul ei, George Restivan au plecat în vacanță în Spania. Alături de ei au mers și copiii prezentatoarei TV, astfel că vacanța este una ideală. Au mers la plajă și s-au bucurat de soare în aceste zile.

Totodată, au îmbinat și cu Sărbătorile Pascale și au mers la biserica ortodoxă, unde au participat la slujba de Înviere.

„Sunt în Spania cu soțul și copiii. Am venit la verii mei care locuiesc aici. Anul ăsta pentru că a coincis ziua mea cu sărbătoarea Paștelui am zis să mergem să ne relaxăm pentru că aici este foarte frumos, e zonă de plajă. În câteva minute plecăm la plajă, ne-am și bronzat și este foarte frumos. Este o vacanță bine meritată”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Care sunt dorințele Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a vorbit și despre dorințele pe care le are. Deși multe vedete din showbizul românesc și-ar dori lucruri materiale, cum ar fi genți sau accesorii de lux, prezentatoarea TV își dorește să fie sănătoasă și să aibă succes în planurile sale. De asemenea, vrea să pună accent pe călătorii și să vadă cât mai multe locuri noi.

„Dorința mea e să fiu sănătoasă, să meargă totul bine, să fim fericiți împreună, toți mare familie. Astea sunt dorințele. Nu îmi doresc lucruri materiale pentru că am. Nu am planuri din astea să-mi cumpăr aia sau aia. Vreau fericire, vreau liniște și să ne meargă bine. Am făcut un mic shopping și o să mai facem. Încă nu a mers la marile magazine. Vom pleca și la Barcelona, ca să vadă și copiii. Astăzi vom merge la un restaurant, la o cină. Eu îmi doresc să călătoresc. O ieșire din decor te relaxează mereu. Am avut sărbători foarte frumoase, am mers și la biserica ortodoxă”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Adauga un comentariu