Local

Alegeri locale 2020! Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica a votat. Costel Alexe și-a exercitat dreptul la vot (UPDATE)- FOTO, VIDEO

Publicat: 27 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alegeri locale 2020 Primarul municipiului Iaşi Mihai Chirica a votat. Costel Alexe și-a exercitat dreptul la vot UPDATE- FOTO VIDEO
Costel Alexe a votat la alegeri locale 2020. Alături de acesta a fost și Mihai Chirica, edilul Municipiului Iași

În urmă cu puţin timp, primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica şi-a exprimat dreptul legal la vot. Edilul a votat la Colegiul ”Octav Băncilă” din Iaşi. Alături de acesta a fost şi Costel Alexe, candidatul PNL pentru şefia judeţului Iaşi.

UPDATE: În urmă cu putin timp, candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, și-a exercitat dreptul la vot.  Coste Alexe a votat la Colegiul Naţional ” Costache Negruzzi”. Alături de acesta a fost prezent Mihai Chirica, dar şi întreaga echipă de campanie a PNL.

” 4 ani irosiţi pentru Iaşi şi regiunea Moldovei. În care judeţul nostru a înregistrat doar degradare. Astăzi avem o şansă istorică, avem un preşedinte care lucrează bine cu Guvernul. Cu lideri hotărâţi, iar cu o administraţie locală puternică, cu un consiliu judeţean puternic, în echipă, putem crea zi dezvoltă şi municipiul Iaşi şi judeţul Iaşi şi să dăm o şansă Moldovei. Suntem obligaţi să facem administraţie publică în folosul cetăţenilor. Sunt un om care de fiecare dată a vrut să lase lucruri frumoase în urma sa. Îmi doresc ca împreună cu Mihai Chirica să dăm strălucire acestui judeţ care nu şi-a exploatat potenţialul enorm pe care îl are. Ieşenii trebuie să conştientizeze că e timpul Iaşului. Îi aştept alături de noi pe toţi tinerii, anteprenorii, oamenii care îşi doresc să dezvolte Iaşul. Chiar dacă suntem în vreme de pandemie, îi îndemn pe toţi romanii să iasă la vot. (…) a declarat Costel Alexe.

_____

Iată ce a declarat Mihai Chirica, edilul municipiului Iași la ieșirea din secția de votare:

” Am trecut prin secţia de vot unde am şi votat. Emoţiile sunt inevitabile, vorbim de destinul comunităţii în care trăim. Am votat pentru ieşeni, pentru ceea ce merită cu adevărat şi pentru proiectele pe care le-am pus pe masa lor. Celor care mă vor le mulţumesc, şi celor care nu mă vor vota îi asigur că voi fi primarul lor. Le doresc tuturor succes şi să ne vedem după vot. Sunt împreună cu viitorul preşedinte al CJ, mă voi deplasa alături de el la secţia unde votează. Le mulţumesc tuturor pentru sprijin.” a menționat Mihai Chirica.

 

Adauga un comentariu