Cancan

Alex Bodi și Ema Uta au o relație controversată. Ce spune „regina transformărilor” despre celebrul afacerist

Publicat: 13 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alex Bodi și Ema Uta au o relație controversată. Ce spune regina transformărilor despre celebrul afacerist
Alex Bodi și Ema Uta trăiesc o poveste de dragoste controversată, cei doi fiind mereu în atenția publicului.

Alex Bodi și Ema Uta au o relație controversată ce i-a adus în atenția publicului autohton. După ce s-au certat și s-au împăcat în repetate rânduri, recent cei doi și-au surprins fanii cu fotografii în ipostaze tandre dintr-o vacanță exotică. În pofida zvonurilor apărute că povestea lor de dragoste a luat sfârșit, se pare că aceștia sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se bucură din plin de viață. Iată ce spune „regina transformărilor” despre celebrul afacerist.

Alex Bodi și Ema Uta, poveste de dragoste controversată

Celebrul om de afaceri Alex Bodi și frumoasa Ema Uta sunt mereu în atenția publicului. Aceștia au o relație tumultoasă, plină de certuri și împăcări. Cei doi formează de ceva vreme un cuplu, însă nu de puține ori au fost protagoniștii unor scandaluri în lumea mondenă.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este cunoscut în showbiz-ul autohton pentru trecutul tumultuos și afacerile controversate pe care le deține. Mai mult, acesta s-a iubit cu femei celebre din lumea mondenă, iar despărțirile au fost de fiecare dată scandaloase.

De ceva timp se pare că afaceristul și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Ema Uta, make-up artist de profesie. Aceasta colaborează cu mai multe vedete din România și de peste hotare și se bucură din plin de succes.

Tânăra cunoscută de public drept „regina transformărilor” i-a cucerit inima faimosului afacerist, însă povestea de iubire cu Alex Bodi este una tumultoasă. Cei doi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori, însă recent aceștia au plecat într-o vacanță exotică, nu înainte de a nega zvonurile apărute în presă că s-au despărțit.

Ema Uta a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de Alex Bodi în ipostaze tandre. Cu toate că au fost de nenumărate ori ținta criticilor celor din jur, aceștia nu țin cont de replicile dure și se bucură din plin de viață.

O altă vedetă care a fost protagonista unor controverse în lumea mondenă este Cristina Belciu. Aceasta este noua cucerire a lui Cristian Boureanu, însă cei doi au ținut ascunsă relația lor o perioadă de timp. Și frumoasa prezentatoare Gabriela Cristea are un trecut controversat, aceasta fiind sancționată de public pentru pictorialul provocator făcut pe vremea când era tânără.

Ce spune focoasa vedetă despre iubitul ei celebru

Despre celebrul cuplu Alex Bodi și Ema Uta s-au scris multe. În ultima perioadă au apărut zvonuri că relația lor s-a încheiat și că cei doi au luat-o pe drumuri separate. Cu toate acestea, afaceristul și Ema Uta au negat recent că s-ar fi despărțit. Mai mult, cei doi au plecat într-o vacanță exotică și au postat pe rețelele de socializare fotografii în ipostaze romantice.

Ema Uta a vorbit în repetate rânduri despre relația ei cu Alex Bodi, aceasta asumându-și povestea de dragoste tumultoasă. În cadrul unui interviu, tânăra a mărturisit cum l-a cunoscut pe iubitul ei faimos, dar și cum a reușit să gestioneze scandalurile în care a fost implicată.

,,Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul.  M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă.

Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine. Am fost prevenită, avertizată din toate colțurile. Mă simteam vinovată, eu eram singură, nu depindeam de nimeni, nu știam ce se întâmplă de ce toată lumea a sărit pe mine. Am lăsat timpul să treacă, am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el și acum pot să spun că suntem ok.”, a declarat „regina transformărilor.”

Mai mult, Ema Uta a precizat că își asumă relația de iubire cu celebrul om de afaceri, cu toate că a avut parte de numeroase critici din partea celor din jur.

,,Multe lucruri care s-au scris au fost neadevărate, mai ales descrieri legate de persoana mea. Accept o critică venită din răutate, poate din frustrare sau alte motive…  Consider că ar trebui să stau în spatele camerei și să iasă pe micul ecran doar machiajele mele. Nu aș putea să spun că mă dă în vânt că sunt în lumina reflectoarelor, dar nu am ce face.”, a declarat aceasta.

Alex Bodi și Ema Uta trăiesc o poveste de dragoste controversată, cei doi fiind mereu în atenția publicului. În pofida scandalurilor în care au fost implicați, aceștia se declară fericiți împreună și se bucură din plin de viață și de celebritate.  Alex Bodi și Ema Uta au fost recent într-o vacanță exotică și astfel au negat zvonurile că s-ar fi despărțit.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu