Cultural

Alexandra Tudor, mărturisiri surprinzătoare despre copil și căsnicia sa. ,,E o chestie pe viață, nu poți să te răzgândești…”

Publicat: 01 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Tudor mărturisiri surprinzătoare despre copil și căsnicia sa. E o chestie pe viață nu poți să te răzgândești
Alexandra Tudor are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Alexandra Tudor a făcut recent mărturisiri surprinzătoare depre copil și căsnicia sa. Prezentatoarea știrilor sportive are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Puțin sunt cei care știu cum este vedeta în ipostaza de soție și mamă, dar mai ales ce sacrificii a făcut de dragul profesiei.

Alexandra Tudor, mărturisiri surprinzătoare despre copil și căsnicia sa

Alexandra Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Aceasta se remarcă de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de succes. Vedeta tv prezintă știrile sportive la Antena 1 și cucerește publicul cu look-ul său inedit. La vârsta de 36 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită.

Când vine vorba de viața privată, Alexandra Tudor este extrem de discretă și rezervată în declarații. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Alexandra Tudor trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dan Marinas și are o fetiță superbă, pe Sonia, de care este tare mândră. Recent, știrista și-a deschis sufletul și a mărturisit cum este ea în ipostaza de mamă și cum reușește să îmbine cariera cu viața de familie.

,,Sunt puțin exigentă. Mi se pare că lumea în care trăim ne îndeamnă să fim puțin mai blânzi în privința anumitor lucruri. Eu consider că tu ca părinte trebuie să stai mai mereu cu copilul. E cumva datoria noastră ca părinți să-i direcționăm în viață. Sunt mereu conectată la nevoile ei, chiar dacă sunt exigentă. (…)

Am observat o tendință în societate a femeilor. Le este din ce în ce mai teamă să facă un copil. Mie mereu mi-a fost frică de incertitudine. E o chestie pe viață, nu poți să te răzgândești. Mi se pare foarte greu. Le apreciez pe femeile care se gândesc că pe lângă carieră ar fi frumos să aibă și o familie.”, a declarat aceasta.

De viața de familie se bucură din plin și Cristina Herea. Celebra jurnalistă are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de soțul ei. Și frumoasa Anca Badiu se declară o femeie împlinită pe plan personal, reușind să treacă peste problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

Ce pasiuni nebănuite are celebra prezentatoare

Puțini sunt cei care știu cum este Alexandra Tudor dincolo de lumina reflectoarelor. Vedeta este o soție și o mamă fericită, dedicându-se în totalitate oamenilor ei dragi. Știrista a dezvăluit care sunt marile ei pasiuni dincolo de televiziune.

,,Mie mi-a plăcut foarte mult gimnastica artistică. Este sportul care mi-a plăcut și pe care l-am practicat, la care mă uit cu foarte mare plăcere acum. Mai sunt și alte sporturi la care mă uit. Îmi place să mă uit la tenis, handbal, fotbal, când sunt meciuri la categoria grea îmi place să mă uit și la box. (…) Îmi place foarte mult să dansez. Cred că ar fi trebuit să continui pe partea asta cu dansul după ce m-am lăsat de gimnastică.”, a precizat aceasta.

Alexandra Tudor are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândră. Prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1 se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului.

Adauga un comentariu