Cultural

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, dar ascund o mare suferință. ,,Ne-am așteptat ca la un moment dat să se termine…”

Publicat: 25 nov. 2022
Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani dar ascund o mare suferință. Ne-am așteptat ca la un moment dat să se termine
Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu se iubesc de mai bine de două decenii, însă nu au devenit părinți până acum.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, dar ascund o mare suferință. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar sunt discreți când vine vorba de viața privată. Dincolo de succesul impresionant în carieră, Alexandra Velniciuc și partenerul ei de viață se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului. Deși au avut parte de numeroase momente grele în relația lor, aceștia nu s-au gândit niciodată la despărțire. Puțini sunt cei care știu motivul pentru care Alexandra Velniciu și Șerban Puiu nu au devenit părinți până acum.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, dar ascund o mare suferință

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu se iubesc de mai bine de două decenii și radiază de fericire împreună. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani însă nu a fost dragoste la prima vedere. Mai mult decât atât, niciunul dintre ei nu credea că relația lor va dura atâția ani. Actrița și partenerul ei de viață sunt extrem de discreți când vine vorba de planul personal.

Aceștia au încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă și au vorbit de puține ori despre relația lor de iubire. Cu toate acestea, frumoasa artistă a dezvăluit recent cum au reușit să fie împreună atâția ani și cum au gestionat problemele din viața de cuplu.

,,Nu e o căsnicie, noi nu suntem căsătoriți la biserică. Secretul constă în faptul că noi nu ne-am așteptat să ajungem la atâția ani petrecuți împreună. Nu am considerat că ni se cuvine. Ne-am așteptat ca la un moment dat să se termine, dar ne-am bucurat de fiecare dată când am văzut că nici nu se pune problema. Am înțeles de la începutul relației că nimic nu vine de la sine și că trebuie construit. Dacă ai dubii că omul de lângă tine nu e cel care trebuie, atunci nu mai ai de ce să construiești.”, a declarat frumoasa actriță.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața privată. Aceștia reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. La vârsta de 42 de ani, actrița se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. O altă artistă care arată spectaculos și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy este Diana Matei. Cântăreața face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene.

De ce actrița nu a devenit mamă până acum

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi nu sunt căsătoriți, însă radiază de fericire împreună și sunt de nedespărțit. Deși se iubesc de mai bine de 20 de ani, Alexandra Velniciuc și partenerul ei de viață nu au devenit părinți până acum. Recent, actrița a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit mamă.

,,Nu sufăr, mai ales în lumea în care trăim. A fost o opțiune de viață până la urmă. Dacă aș sta să fac o anamneză a mea și a copilăriei mele, motivul pentru care nu am copil acum este pentru că mi-a fost permanent frică să nu crească așa cum am crescut eu, neînsemnând că am avut o copilărie grea. Nu avea cine să îl crească, iar eu bonă nu accept.”, a mărturisit artista.

La rândul lui, Șerban Puiu a vorbit despre motivul pentru care nu are copii cu partenera lui de viață.

„Ea mi-a protejat și un fel de egoism al meu. Și eu și ea, deși niciunul nu recunoaște, suntem extrem de critici. Imaginează-ți un copil cu doi părinți așa, l-am fi devorat. Exigențele noastre ar fi fost atât de mari, încât nu știu dacă copilul ar fi făcut față. Ne-am fi dat, oricum, seama că suntem niște idioți. Ce știu azi e că îmi pare rău nu că nu am eu un copil, ci că nu are ea. Ea și-ar fi dorit și o văd clar că ar fi fost o mamă extraordinară. Eu sunt mai egoist, dar ea l-ar fi crescut și singură. Nu e bine că nu avem copii, e o eroare și a mea și nu e bine ce am făcut. Vom regreta, dar o facem deja.”, a precizat Șerban Puiu.

Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu se iubesc de mai bine de două decenii, însă nu au devenit părinți până acum. Aceștia formează un cuplu atât pe scenă, cât și în viața privată și radiază de fericire împreună.
Adauga un comentariu