Cancan ultimă oră

Alexandru Arșinel, după ce s-a vaccinat: „E o catastrofă!”

Publicat: 27 ian. 2021
Alexandru Arșinel
Maestrul Alexandru Arșinel

Marele actor Alexandru Arșinel a vorbit despre starea sa de sănătate după ce s-a vaccinat anti-Covid-19. Alexandru Arșinel a vorbit și despre despre situația teatrelor din România.

„Starea mea de sănătate, după ce m-am vaccinat, este probabil ca și cea a milioanelor de oameni care s-au imunizat și nu au avut o reacție dușmănoasă. Adică nu s-a simțit nicio transformare în mod special. Cred că e bine acest lucru deoarece nu e obligatoriu să fii bolnav ca să faci vaccinul respectiv. Este pentru siguranță“, a declarat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel: „Trebuie sprijinită cultura ca să îi dai curaj să supraviețuiască“

Maestrul Alexandru Arșinel a precizat că pentru a supraviețui cultura are nevoie de finanțare.

”Noi, actorii, încercăm să arătăm cât mai normal. Asta încurajează și dă optimism oamenilor, spectatorilor! Noi trăim cu anumite amintiri în care ani de-a rândul ne-a fost inoculat despre cultură că este un bun frumos al omenirii care trebuie ajutat. Sper ca cei care au venit la conducerea societății în ultimii 30 de ani sau dintotdeauna au înțeles la modul pozitiv acest lucru. Nu înseamnă că trebuie să stai cu mâna în buzunar, dar trebuie sprijinită cultura ca să îi dai curaj să supraviețuiască”, a menționat Alexandru Arșinel.

„O catastrofă pentru cultură!“

Marele actor român a mai spus că pandemia de COVID-19 a fost o catastrofă pentru cultură și pentru artiști.

„Ce s-a întâmplat în ultimul an este o catastrofă pentru cultură și pentru cei care o alimentează, pentru artiști. Trebuie să trăiești, să produci ca să mănânci. Or în cultură dacă nu ai puțin sprijin material… sigur că publicul te susține prin aplauze, încurajare, dar trebuie să existe și o parte a societății care chiar trebuie să aibă grijă în ceea ce înseamnă cultura neamului. Sunt societăți, națiuni, care au supraviețuit de-a lungul secolelor prin ceea ce au lăsat în cultură.

Cei care încearcă să adauge valoare culturii sunt oameni curajoși care dintotdeauna au luptat pentru a lăsa ceva în societate. Dacă lasă mai puțin sau mai mult în urmă depinde de oamenii care percep actul cultural și îl încurajează“, a mai spus Alexandru Arșinel.

Ce a pățit Mihai Morar după ce s-a vaccinat

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi a împărtăşit cu fanii săi întreaga experienţă. Prezentatorul TV a postat în mediul online o fotografie chiar înainte de a se vaccina, iar la o oră după ce s-a imunizat, vedeta TV le-a arătat fanilor că se simte foarte bine, tocmai de aceea şi-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă.

Pentru că există numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării, mulţi romani sunt reticenţi în ceea ce priveşte imunizarea.

Mihai Morar a împărtăşit totul cu fanii săi din mediul online. Prezentatorul TV a postat o fotografie cu el chiar de la vaccinare, arătându-le tuturor că a făcut pasul cel mare pentru o viaţă normală. Şi pentru că au existat mereu numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării, iar mulţi romani sunt reticenţi în ceea ce priveşte imunizarea, Mihai Morar le-a arătat tuturor ce a făcut imediat după vaccinare.

Mai exact, prezentatorul TV a împărtăşit totul cu fanii săi. Mihai Morar le-a arătat internauţilor că se simte foarte bine şi tocmai de aceea şi-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă.

Comentarii
  • Unde este „catastrofa” legata de vaccinare????!
    De ce folosiți astfel de titluri?
    De ce manipulați și induceți cititorul în eroare?
    Vânători oneroși de click- uri ce sunteți!!!

Adauga un comentariu