Cancan

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de vis în Dubai. Cât au plătit pentru hotelul exclusivist

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexia Eram și Mario Fresh vacanță de vis în Dubai. Cât au plătit pentru hotelul exclusivist
Fiica Andreei Esca și Mario Fresh formează unul dintre cele mai sudate și frumoase cupluri din showbiz

Alexia Eram și Mario Fresh au plecat într-o vacanță de vis în Dubai, aceasta fiind o destinație preferată de foarte multe vedete. Cei doi s-au cazat într-un hotel exclusivist în care prețurile pentru camere sau apartamente sunt pe măsură. În ceea ce-l privește pe Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, acesta a ales și o activitate extremă, făcând un salt cu parașuta.

Fiica Andreei Esca și iubitul ei au decis să meargă în Dubai, unde se bucură de o vacanță pe cinste. Cei doi au publicat deja primele imagini din timpul sejurului de lux și par să se distreze de minune.

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de vis în Dubai

Vara nu a început încă în mod oficial, dar Mario Fresh și Alexia Eram au dat deja startul vacanței! Artistul și frumoasa influenceriță se bucură de un sejur de vis în Emiratele Arabe Unite! Dubaiul este, fără îndoială, una dintre destinațiile preferate de vacanță ale vedetelor, mai ales în ultimii ani. Personalitățile autohtone sunt obișnuite să-și petreacă concediile aici, iar cele mai recente exemple sunt Andreea Tonciu și Antonia, care s-au întâlnit în Emirate la scurt timp după Paște.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt și ei printre cei care aleg adesea Dubaiul ca destinație de vacanță. Nu de puține ori, cei doi au zburat direct în Dubai, imortalizând momentele speciale și peisajele superbe, pe care le-au împărtășit imediat pe Instagram.

Și de această dată, Alexia Eram și Mario Fresh au decis să meargă aici, unde se bucură de o vacanță pe cinste. Primele imagini din timpul sejurului de lux au apărut deja online, arătând cât de mult se distrează și se bucură de fiecare clipă.

Recent, Mario Fresh a făcut un gest extrem, sărind cu parașuta. Momentele au fost și ele imortalizate și împărtășite cu internauții, generând numeroase reacții.

Cât au plătit pentru hotelul exclusivist

Pentru acest sejur în Emiratele Arabe Unite, artistul și frumoasa vedetă au ales o cazare de lux, preferată de multe vedete de la noi. Prețurile nu sunt accesibile tuturor, potrivit platformelor de specialitate. Astfel, o cameră în această locație costă între 703 și 2.000 de euro pentru trei nopți, în funcție de tipul de apartament și facilitățile incluse.

Fiica Andreei Esca și artistul formează unul dintre cele mai sudate și frumoase cupluri din showbiz. Tânăra influenceriță și artistul sunt împreună de mai bine de șapte ani, dar puțini știu că prima lor întâlnire a fost la aniversarea de 15 ani a vedetei, unde Mario Fresh a fost invitat să cânte, după cum a dezvăluit chiar ea.

Adauga un comentariu