Cancan ultimă oră

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au spus adio? Tatăl artistei lămurește totul

Publicat: 04 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au spus adio Tatăl artistei lămurește totul
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Încă sunt lucrurile incerte între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, cel puțin așa are din exterior. Creatorul de modă a fost surprins de curând fără verighetă pe deget. Totul, în timp ce el însuși, dar și socrul lui susțin că nu există vorba despre niciun divorț.

În urmă cu patru luni, când în presă au apărut imagini cu Alex Ciucu în compania altei femei, cântăreața nu a vrut să comenteze prea mult situația și și-a apărat familia, spunând că este obișnuită cu astfel de zvonuri:

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu.

Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie.”, declara Alina Sorescu acum ceva timp, la un post de televiziune.

Nici tatăl artistei nu a rămas indiferent în privința acestei situații de familie și a sărit în apărarea relației celor doi soți, declarând că nici nu se pune problema divorțului, căci Alina și Alexandru se înțeleg de minune:

„Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, a declarat Gabi Sorescu, tatăl solistei.

Alex Ciucu nu mai poartă verigheta

Creatorul de modă a fost surprins recent fără verighetă pe deget, deși designerul afirma cu câteva luni în urmă că nimic din ceea ce s-a scris despre căsnicia lui nu este adevărat:

„Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic.”, povestea la cel moment soțul Alinei Sorescu.

 

Adauga un comentariu