Cancan

Amalia Bellantoni are casa de cinci milioane de euro. Ce a pățit fosta concurenta de la Chefi la Cuțite după ce și-a arătat locuință la TV

Publicat: 22 oct. 2020
amalia bellantoni la chefi la cutite
Amalia Bellantoni are casa de cinci milioane de euro situata in centrul Bucurestiului. Locuinta este amenajata in stil sicilian

Amalia Bellantoni are casa de cinci milioane de euro. Cel puțin așa susține fosta concurentă de la Chefi la Cuțite. Însă după ce și-a Arafat locuință la TV, Sicilianca a avut parte de o întâmplare nu tocmai fericită.

Locuință Amaliei Bellantoni se afla în centrul Bucurestiului, iar zilele trecute ea și-a prezentat casa la un post de televiziune. Telespectatorii au rămas uimiți când au văzut în ce lux trăiește una dintre cele mai controversate concurente de la show-ul culinar de la Antena 1.

Amalia Bellantoni are casa de cinci milioane de euro. Ce a pățit după ce a prezentat-o la TV

După ce și-a prezentat casa în valoare de cinci milioane de euro din centrul Bucureștiului, Amalia Bellantoni și-a găsit mășina vandalizată în parcare. Autoturismul avea parbrizul spart, iar pe el se aflau ouă, pâmânt, dar și un mesaj de amenințare.

”Omul nu mai are voie să aibă o viață privată, nu mai are voie să aibă o stare de bine pentru că se găsește cineva să-ți vandalizeze mășina”, a spus Amalia Bellantoni la XNS.

”N-am pe cine să bănuiesc. Cei de pe strada Mătăsari nu cred că au stat să cumpere ouă că să-mi arunce mie pe parbriz”, a afirmat ea.

Locuința Amaliei Bellantoni valorează cinci milioane de euro, datează din anul 1930 și este amenajată în stil sicilian.

„Nu este o casă normală, un apartament sau o vilă, avem o mică structură, o mică Sicilie în centrul Bucureștiului.”, a spus Amalia la XNS despre casa să.

La fiecare pas, în reședința fostei concurente de la Chefi la cuțite se găsesc obiecte autentice și de efect, specifice Italiei. Multe dintre articolele care îi împodobesc casa sunt realizate de soțul său.

Amalia Bellantoni a fost snopită în bătaie, în plină stradă

Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la show-ul culinar ”Chefi la cuţite”, a fost snopită în bătaie, în plină stradă, de un cuplu. Acesta a dat detalii despre experiențșa cumplită prin care a trecut.

Amalia Bellantoni a fost bătută lângă restaurantul pe care românca și soțul ei italian îl au în Capitală, pe strada Mătăsari.

Fosta concurentă de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a oferit noi amănunte despre experiența terifiantă prin care a trecut.

“Este prima oară când mi se întâmplă aşa ceva. Am mai primit ameninţări în luna decembrie, când avea loc acest show (n.r. ”Chefi la cuţite”), la care eu am participat. Dar ţîn să menţionez că nu este prima oară când eu merg într-o televiziune, dar se pare că lumea evoluează în rău.

Ceea ce este foarte urât este faptul că nu ai dreptul la apărare, pentru că tu eşți o femeie şi un bărbat îşi permite să te tragă de păr. Nu am crezut vreodată, credeţi-mă, că părul se poate smulge pe viu. Nici eu, până ieri, nu am considerat că cineva poate să smulgă altcuiva părul din cap. Eu am văzut doar în filmele de groază. Aceste lucruri îngrozitoare le-am trăit eu, pe pielea mea”, a declarat Amalia Bellantoni la România TV.

Cine este Amalia Bellantoni

Amalia Bellantoni a făcut show la „Chefi la cuțite„, emisiune la care a fost în centrul mai multor situațîi tensionate.

Cu toate acestea, concurenta a reușit să rămână mult timp în concurs, datorită cunoșțințelor „furate” de la soțul său, chef Dominico Bellantoni.

În prezent, fosta stewardesă manageriază împreună cu partenerul său afacerile familiei. Principalul business este restaurantul din inima Capitalei, pe care l-au amenajat în stil sicilian.

Adauga un comentariu