Cancan ultimă oră

Amanta lui Reghe, reacție dură: „Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina!”

Publicat: 22 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amanta lui Reghe reacție dură Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina
Laurențiu Reghecamf și Corina Caciuc formează un cuplu de câteva luni

Amanta lui Reghe, Corina Caciuc, a reacționat dur după informațiile apărute în mediul online și atacurile la care a fost supusă pe rețelele de socializare de fanii Anamariei Prodan.

Amanta lui Laurențiu Reghecampf a acuza faptul că au fost create mai multe conturi false de Instagram și Facebook cu numele și pozele sale. Corina a precizat că este extreme de afectată de atacul mediatic dus împotriva ei, mai ales că în această perioadă în care este însărcinată trebuie să aibă mai mult grijă de ea.

Corina Caciuc

 

Corina, în vârstă de 29 de ani, și născută la Deva, a precizat că i-au fost create conturi fake pe Instagram și Facebook de pe care se distribuie mesaje care nu-i aparține.

Deși s-a spus că s-a combinat cu Laurențiu Reghecampf doar pentru a fi vizorul presei, Corina a menționat că nu-și dorește notorietate, dar înțelege că iubitul ei este un nume cunoscut.

„Îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina. Am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a spus Corina Caciuc.

Corina Caciuc a fost hostess și a făcut videochat?

Apropiate ale Corinei au spus că aceasta este cunoscută sub porecla „Gură de Aur”, după ce a câștigat un concurs internațional de hostess. Mai mult decât atât, ea ar fi făcut în trecut videochat și chiar ar fi avut cont pe OnlyFans.

În trecut, Corina a fost implicată într-un scandal. Aceasta l-ar fi acuzat pe un reporter de la OTV că ar fi violat-o. Reoorterul ar fi declarat atunci că nu este adevărat și că la acel moment Corina Caciuc ar fi lucrat într-o casă de toleranță din Viena.

Corina Caciuc si Laurentiu reghecampf

De când este Corina Caciuc împreună cu Laurențiu Reghcampf

Oficial, Laurențiu Reghecamf și Corina Caciuc formează un cuplu de câteva luni. Ei au mers împreună și în vacanță în Grecia. La acel moment au fost fotografiați de paparazzi, dar Anamaria Prodan a negat vehement că soțul său ar fi înșelat-o.

De fapt, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf s-au cunoscut în Dubai, în când aceasta urma cursurile de management. Timp de un an jumătate, cei doi s-au iubit în secret, iar de curând și-au asumat relația și au anunțat că așteaptă un copil.

Corina Caciuc are și un master în domeniul afacerilor, obținut la Cambridge, iar în prezent ocupă funcția de director al unei companii care derulează afaceri între China și România și conduce un salon de înfrumusețare.

Anamaria prodan si Laurentiu reghecampf

Laurențiu reghcampf a anunțat divorțul

Recent, Laurențiu Reghecampf a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani cu impresara..

„Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a menționat antrenorul de la CSU Craiova.

Adauga un comentariu