Diete si regimuri

Amesteca lamaie si ulei de masline si vei fi uimit de rezultate!

Publicat: 30 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Amesteca lamaie si ulei de masline si vei fi uimit de rezultate
Este un antioxidant care ne permite să eliberăm toxine dăunătoare, menținând în același timp o digestie bună.

Alimentația sănătoasă este, printre altele, cel mai bun mod de a preveni bolile. Alimentele care se găsesc în mod obișnuit în bucătăriile noastre sunt comori nutriționale pe care deseori avem tendința să le trecem cu vederea.

Pentru a menține o sănătate bună, este necesar să se evite alimentele nesănătoase și să se favorizeze alimentele bogate în nutrienți, fibre și grăsimi sănătoase. Este de la sine înțeles că o dietă sănătoasă ar trebui completată de o activitate sportivă regulată, pentru a menține o greutate stabilă și a menține un echilibru sănătos pe termen lung.

Amesteca lamaie si ulei de masline si vei fi uimit de rezultate!

Printre alimentele sănătoase care ne sunt la îndemână se numără uleiul de măsline și lămâia.

Uleiul de măsline, în special uleiul extravirgin conține cantități semnificative de grăsimi monoinsaturate și acid oleic care previn apariția bolilor coronariene. De asemenea, conține antioxidanți și alți nutrienți antiinflamatori care ajută la scăderea nivelului ridicat de colesterol rău, luptă împotriva radicalilor liberi și previn îmbătrânirea prematură a pielii.

Lămâia este un aliment cu o bogăție nutrițională ridicată. Este bogata în potasiu, calciu, dar și în magneziu, fosfor, mangan, fier și cupru. Este cunoscuta mai ales pentru proprietățile sale antioxidante care luptă împotriva radicalilor liberi care pot deteriora celulele.

Un combo natural prețios

Combinația acestor două alimente a fost folosită de secole. Are efect terapeutic și ajută la prevenirea mai multor boli precum constipația, reumatismul, bolile cardiovasculare, cele legate de vezica biliară sau cefaleea.

Preparatul este foarte simplu, pur și simplu amestecați suc de lămâie organic cu ulei de măsline virgin și atât.

Beneficiile acestui preparat sunt următoarele:

Lupta împotriva constipației: acest amestec va menține un tract digestiv hidratat. Este un antioxidant care ne permite să eliberăm toxine dăunătoare, menținând în același timp o digestie bună.

Protejează sistemul cardiovascular: uleiul de măsline este bogat in acizi grași, care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui prin eliminarea colesterolului rău.

Păstrează vezica biliară sănătoasă și ajută la detoxifierea ficatului.

Reduce durerea reumatică: datorită proprietăților sale antiinflamatorii, o lingură din acest preparat poate combate durerea neplăcută a reumatismului.

Ingrediente:

1 lingură de suc de lămâie organic
1 lingură de ulei de măsline virgin

Sfaturi de utilizare:

În primul rând, curățați lămâia și tăiați-o în jumătate. Stoarceti, apoi strecurați sucul pentru a îndepărta semințele și pulpa. Se amestecă o lingură de ulei de măsline cu o lingură de suc de lămâie. Este indicat să consumați o lingură din acest amestec, o dată pe zi, pe stomacul gol.

Acest remediu este eficient și atunci când te trezești dimineața cu gust ușor pastos sau acid, în cazul insomniei, durerilor de cap sau a digestiei slabe.

Lămâia nu este recomandată persoanelor cu ulcer, probleme digestive, rinichi sau alergie la citrice.

Adauga un comentariu