Actualitate

Anca Dumitra rupe tăcerea despre soț la trei luni de la căsătorie. Cum l-a caracterizat pe milionarul austriac

Publicat: 20 mart. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Anca Dumitra rupe tăcerea despre soț la trei luni de la căsătorie. Cum l-a caracterizat pe milionarul austriac
La sfârșitul anului trecut, Anca Dumitra s-a făcut „fată de casă”, oficializându-și relația cu iubitul austriac

Frumoasa actriță Anca Dumitra a făcut unele dezvăluiri inedite despre soț la trei luni de la căsătorie, când a devenit doamna Spendier. Și Gianina din „Las Fierbinți”, dar și milionarul austriac sunt la prima căsătorie. Totodată, Anca Dumitra Spendier susține că își dorește o căsnicie cât mai lungă alături de partenerul ei.

La sfârșitul anului trecut, Gianina din „Las Fierbinți” s-a hotărât să își pună pirostriile și să devină „fată de casa”. Astfel, la jumătatea lunii decembrie, Anca Dumitra și-a oficializat relația pe care o are cu austriacul Manferd Spendier.

Anca Dumitra rupe tăcerea despre soț la trei luni de la căsătorie

Anca Dumitra a zis „Da!” în fața unui bărbat pe care îl iubește și îl admiră. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” nu se aștepta să facă acest pas uriaș, însă se pare că astrele s-au aliniat, iar acum aceasta a promis viață veșnică alături de un bărbat extraordinar. Cununia civilă a acestora a avut loc în luna decembrie a anului trecut. Soțul acesteia se numește Manfred Spendier și este de origine austriacă.

Cei doi aveau o relație de mai mulți ani, asupra căreia au păstrat discreția, iar acum au făcut și pasul cel mare. Bărbatul și-a lăsat de mai mulți ani țara de origine în urmă, fiind stabilit în România. Chiar dacă Anca și Manfred sunt cât se poate se discreți în ceea ce privește viața lor personală, de această dată, actrița a decis să „dea din casă”. Anca Dumitra a vorbit despre povestea lor de dragoste și despre care sunt așteptările ei de la acest mariaj.

Actrița din serialul Las Fierbinți nu își expune atât de mult viața personală, pe care preferă să o țină . În decembrie 2022 a spus oficial „Da!” în fața ofițerului de Stare Civilă. Îmbrăcată într-o rochie roșie superbă, Anca Dumitra a radiat de fericire alături de soțul ei, de care este foarte mândră.

„Este un om foarte, foarte deștept pe care îl admir tare mult”, a declarat Anca Dumitra.

Cât despre lucrurile neconvenționale pe care le-au făcut împreună, Anca Dumitra spune că mariajul în sine este unul dintre ele.

„Probabil faptul că ne-am căsătorit. Nu ne gândeam la asta. Suntem amândoi la prima căsătorie. Să dea Dumnezeu să fim cât mai mult timp împreună, să putem face cât mai multe lucruri neconvenționale și frumoase”, a mai declarat Gianina din „Las Fierbinți”.

Manfred Spendier, carte de vizită

Manfred Spendier este la origini austriac, însă locuiește de ani buni în România. Bărbatul activează în domeniul afacerilor cu utilaje agricole. Acesta este şeful Titan Machinery România şi spune despre sine că este un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă. Visul lui Manfred Spendier este acela ca peste ani buni să revină la ferma familiei din sudul muntos al Austriei.

În vârstă de 42 de ani, Manfred Spendier trăieşte de peste 15 ani în România şi conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială.

„Prima dată am ajuns în România în anul 2002, cu ocazia unui business trip. Abia după patru ani am venit să locuiesc în ţară. Cel mai mult mi-a plăcut că aici există mai multă libertate şi ai posibilitatea să dezvolţi, dacă doreşti”, spunea soțul Ancăi Dumitra într-un interviu mai vechi.

 

Comentarii
Adauga un comentariu