Cancan

Andra, despre al treilea copil. “Eu dau tot din casa…”

Publicat: 04 aug. 2021
Andra si Catalin Maruta zambesc
Andra a vorbit deschis despre al treilea copil

În ultima perioadă au tot existat zvonuri cu privire la o nouă sarcină a cântăreței, iar Andra s-a decis să vorbească despre al treilea copil. Artista a tot negat ipoteza că ar fi însărcinată în nenumărate rânduri, însă acum s-a decis să le explice tuturor situația.

Invitată în cadrul unei emisiuni televizate. Andra a vorbit deschis despre toate zvonurile apărute în presă.

Ce spune Andra despre al treilea copil

Andra a mărturisit că familia ei nu se mărește, iar la baza acestor presupoziții a stat mereu burtica ei, care a mai crescut în ultima perioadă, însă acest lucru s-a întâmplat dintr-un anumit motiv.

Cântăreața a spus că în perioada de lockdown a stat acasă alături de copii cărora le-a gătit dar a și mâncat. Minunatele preparate pe care aceasta le-a gătit au ajuns pe burtica artistei și de aici tot felul de zvonuri. Vedeta a asigurat pe toată lumea că daca vă rămâne, din nou, însărcinată nu va păstra secretul și va da marea veste imediat.

„Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă .” a declarat Andra, pentru o emisiune tv.

Andra, zi de naștere cu surprize

Andra le-a mai povestit telespectatorilor de ce surpriză a avut parte cu ocazia zilei sale de naștere. Acesta a spus că Eva și David s-au arătat foarte darnici și atenți. Cei mici și-au unit forțele pentru a îi aduce Andrei un cadou special.

„De ziua mea, copiii au fost foarte draguţi, nu cred că am mai spus chestia asta. Ei îşi strâng bani pentru diverse lucruri. Din banii lor strânşi, mi-au dat, fiecare, o sumă de bani, pentru a-mi cumpăra parfumul meu preferat.

Şi nu am refuzat, pentru că îmi doresc să crească aşa, să fie atenţi la detalii, ce îşi doreşte mami, tati.  Măruţă mi-a făcut cadou o pereche de adidaşi. Cred că m-a tot văzut, seara, în pat, cum mă uitam pe aplicaţii .” a mai spus Andra.

Unde a ales familia Măruță să-și petrează vacanța?

Prezentatorul TV și artista au publicat mai multe imagini din Paris, iar fanii au înroșit butonul de like. Cei doi soți au ales să se relaxeze departe de traficul și aglomerația din Capitală, așa că au ales o destinație cu totul și cu totul specială.

Mai ales pentru Eva și David. Familia Măruță a fost la Disneyland și a împărtășit cu fanii lor imagini din escapadă.

După ce s-au întâlnit cu Mickey și Minnie Mouse, Andra, Cătălin, Eva și David au avut parte de emoții și palpitații atunci când s-au dat în roller coaster. Ulterior, după adrenalină, a urmat o sesiune de shopping. Cei mai entuziasmați au fost copiii, care și-au cumpărat geci și șepci cu Mickey și Minnie Mouse.

Adauga un comentariu