Actualitate

Andreea Bălan, implicată într-o nouă relație amoroasă. Cine ar fi iubitul artistei

Publicat: 15 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan implicată într-o nouă relație amoroasă. Cine ar fi iubitul artistei
Andreea Bălan are o relație cu un jucător român de tenis, cu 9 ani mai mic decât ea

Andreea Bălan a lăsat să se înțeleagă că este implicată într-o nouă relație amoroasă, după ce a fost singură pentru o perioadă. Ultima relație oficială a artistei a fost cea cu Tiberiu Argint, de care s-a despărțit de un an și jumătate. Acum, se pare că Andreea Bălan are din nou un iubit, acesta fiind cu 9 ani mai tânăr decât ea.

Andreea Bălan a preferat ca după divorțul mediatizat de fostul ei soț, George Burcea, să nu mai dezvăluie detalii ce țin de viața ei amoroasă și să fie discretă. Însă, acum au apărut speculații conform cărora artista ar fi implicată într-o nouă relație.

Andreea Bălan, implicată într-o nouă relație amoroasă

În ultima perioadă au circulat zvonuri potrivit cărora Andreea Bălan ar avea un nou iubit. Partenerul vedetei ar fi Victor Cornea, un jucător român de tenis, originar din Sibiu, în vârstă de 29 de ani, după cum notează cancan.ro. Pe rețelele de socializare, cei doi au postat fotografii din același loc, aflându-se în prezent la Stuttgard. Sursele citate de publicația amintită precizează că, în urmă cu 10 zile, cei doi ar fi mers împreună într-o escapadă la Paris. Până acum, Andreea Bălan și Victor Cornea nu au confirmat zvonurile și nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect.

Andreea Bălan a publicat acum câteva luni pe canalul personal de YouTube un video în care răspunde la o parte dintre curiozitățile fanilor. Cântăreața a fost întrebată, printre altele, dacă are un iubit, iar ea a mărturisit că vrea ca această latură a vieții ei să o țină departe de presă și de ochii curioșilor. Dacă până acum poveștile de dragoste pe care le-a trăit au fost cunoscute de către public, artista nu va mai face acest lucru de acum înainte.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret și eu să-mi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte. Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală.”

Artista a învățat din greșeli

Dacă în viața profesională a avut un succes enorm, nu același lucru s-a întâmplat în viața sentimentală. Astfel, ultima relație oficială a vedetei a fost cea cu Tiberiu Argint, care s-a încheiat în urmă cu un an și jumătate. Cu toate acestea, Andreea Bălan consideră că experiențele neplăcute pe care le-a trăit pe plan amoros nu au fost negative și din fiecare a avut de învățat câte ceva.

„Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură. Așa că pentru mine, toate aceste experiențe nu au fost negative, pur și simplu le-am luat ca pe niște experiențe de viață, care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată.

Sunt foarte fericită cu parcursul vieții mele. Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. Toate m-au adus să fiu femeia de astăzi. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am devenit astăzi. În viața mea se întâmplă lucruri perfect normale, așa cum se întâmplă în viețile tuturor”, susține Andreea Bălan.

Adauga un comentariu