Cancan

Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cum au petrecut cei doi ziua artistei

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andreea Bălan și Tiberiu Argint trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cum au petrecut cei doi ziua artistei
Andreea Bălan pare să-și fi regăsit fericirea. De ziua ei, iubitul ei, Tiberiu Argint a surprins-o într-un mod foarte plăcut

Îndrăgita artistă Andreea Bălan pare să-și fi găsit liniștea alături de Tiberiu Argint, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste un an. Dacă la începutul relației, cei doi au fost mai discreți și nu prea s-au afișat împreună, acum par a fi nedespărțiți. Mai mult, zilele trecute a fost ziua de naștere a fostei jumătăți blonde a trupei Andre, ocazie cu care cei doi au petrecut clipe minunate împreună.

Nu mai încape nicio îndoială că Andreea Bălan și-a regăsit fericirea după eșecul sentimental trăit în urma relației cu George Burcea. Acum, blondina iubește din nou și de această dată lucrurile se petrec în umbra lecțiilor învățate din greșelile trecute. Zilele trecute, celebra artistă s-a bucurat de aniversarea sa în compania iubitului. Aceasta s-a lăsat surprinsă de Tiberiu Argint într-o manieră inedită, iar fanii cuplului sunt în extaz.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, fotografie de milioane

La începutul anului trecut, frumoasa blondă anunța despărțirea de soțul ei, George Burcea. Acum, la un an și jumătate de la acel eșec sentimental dureros, celebra artistă iubește din nou cu patos. Și totuși, jurata emisiuni „Te cunosc de undeva” este acum cu mult mai discretă decât în relația anterioară.

Andreea trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, cei doi fiind împreună de un an. Zilele trecute, artista a fost răsfățată de partenerul ei așa cum și-ar fi dorit oricine la aniversare. Fosta jumătate a trupei Andre a împlinit 37 de ani pe data de 23 iunie, moment special pe care l-a petrecut cu cel care o face fericită în momentul de față. Cu această ocazie, vedeta a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare.

Cei doi s-au plimbat într-un cadru intim și s-au lăsat surprinși de persoana care îi însoțea în timp ce ei se țineau strâns de mână. Ulterior, tânărul afacerist a urcat pe Instagram și o poză cu cei doi peste care a scris mesajul: „La mulți ani, iubita mea!”

Nu și-a dorit divorțul cu tot dinadinsul

Andreea Bălan și George Burcea au decis să pună punct relației la începutul anului 2020. Chiar dacă încă nu au divorțat oficial, cei doi au hotărât să facă pace, de dragul celor două fetițe pe care le au. Mai mult, artista a declarat că l-a iertat pe fostul ei partener de viață. Totodată, solista a declarat în trecut că l-a întrebat pe fostul său soț dacă este sigur de această decizie chiar înainte de a înainta actele de divorț. Ambii au decis pe loc faptul că aceasta este cea mai bună hotărâre de luat în punctul mort în care a ajuns relația dintre ei.

„Înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, a mărturisit, anul trecut, Andreea Bălan.

Amintim că vedeta a divorțat cu scandal de tatăl celor două fetițe pe care le are, iar blondina și-a găsit un personaj în brațele căruia să simtă din nou fericirea. Acum, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație frumoasă, iar fanii artistei sunt încântați că artista și-a regăsit fericirea. De cealaltă parte, și George Burcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Viviana Sposub, cu care s-a cuplat la emisiunea Ferma de la Pro TV.

Adauga un comentariu