Cancan ultimă oră

Andreea Bălan vrea să-și cumpere un apartament în Dubai. Iată cum arată următoarea investiție a artistei – FOTO

Publicat: 18 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andreea Bălan îşi doreşte să facă o investiţie anul acesta. Artista se gândeşte serios să îşi cumpere un apartament în Dubai după cum a declarat recent în cadrul unui vlog. Blondina a fost la câteva vizionări despre care are numai cuvinte de laudă.

Pentru că are o perioadă mai liberă, Andreea Bălan a fost plecată câteva zile în Dubai. Acolo, cântăreaţa s-a relaxat, dar în acelaşi timp s-a ocupat şi de planurile pe care vrea să le finalizeze în curând.

Fetiţele sale au rămas în România, alături de bunica lor, în timp ce blondina a fost însoţită de o prietenă.

„Când îmi aduc aminte că sunt fără copii mă ia un dor nebun. Ella și Clara sunt acasă cu buni. Eu am parte de câteva zile în Dubai. Cine știe… poate fac o investiție, pentru că ne-a plăcut foarte mult în Dubai. Când zic că ne-a plăcut mă refer la Ella, Clara, buni. Și de ce să nu avem aici un apartament?! Să venim aici iarna, două-trei luni, jumătate de an”, a spus artista.

Andreea Bălan: „După distracție am venit să vizionăm niște apartamente”

În cadrul unui vlog, artista a mărturisit că în cea mai mare parte a timpului s-a ocupat de faceri, însă s-a şi distrat în timpul liber pe care l-a avut. Mai mult decât atât, după ce a vizitat mai multe locuri exclusiviste, Andreea Bălan a vizionat şi câteva apartamente. Se pare că, aceasta vrea să îşi achiziţioneze o locuinţă acolo, iar cele care au reuşit să o convingă sunt chiar surorile Bambi.

Artistele deţin deja câteva apartamente în Dubai.

„După distracție am venit să vizionăm niște apartamente. Da, m-aș muta aici. Mi-ar plăcea să stau cam trei luni pe an. Aș sta aici cu fetițele mele, cu mama, și ne-am distra la căldură. Apoi mergem în țară, mai cântăm. Surorile Bambi au deja apartamente aici. Acum m-au convins ele”, a spus vedeta.

Pe YouTube, Andreea Bălan a postat un vlog din călătoria ei și a mărturisit că s-ar muta câteva luni în Dubai alături de familia sa. Atunci când nu este acolo, artista se gândeşte să închirieze apartamentul.

„Am vizitat trei apartamente și câteva garsoniere. Mi-au plăcut foarte mult că erau la etaje superioare. Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în doi ani de zile. Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție. Mi-ar plăcea să locuiesc aici două luni pe an, iar restul timpului să-l închiriez”, a dezvăluit jumătatea trupei Andre.

Adauga un comentariu